Svašta muškarci i žene nauče tijekom spolnog odnosa!

Dok neki uče čitajući informativne i edukativne tekstove o seksu, gledajući porniće ili slušajući iskustva drugih, neki uče tijekom spolnog odnosa.

14.7.2014.
15:22
VOYO logo

Na stranici thoughtcatalog.com objavljen je popis stvari koje su neki naučili seksajući se. Pa krenimo redom:

Neki su tijekom spolnog odnosa došli do zaključka da su vagine plitke, a ima i onih koji su zaključili da su vagine dublje nego što su očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima muškaraca koji su oduvijek mislili da je ženski posao da 'navode' penis u vaginu, no neke se žene s tim ne slažu već smatraju da je muški posao da penisom pronađe put u vaginu.

Da, ima i onih koje je šokirala činjenica da se kožica na penisu pomiče jer su mislili da će se penis prilikom stimulacije rukom ponašati kao prst, ali kožica se pomicala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su naučili i koliko nereda može nastati nakon seksa te koliko su vlažne maramice odlične.

Ima i onih koje iznenadi sperma koja curi van nakon seksa. Sperma ne nestane! Da, mnogi se iznenade kad shvate da sperma izlazi van, jer su nekako mislili da će ostati tamo unutra te jednostavno nestati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovom popisu našli su se i neobični zvukovi tijekom seksa, kao i činjenica da veliki penis ne znači da će seks biti bolji.

Neke je ujutro zgrozila sasušena menstrualna krv jer to nisu očekivali, a neki su spoznali da seks ne uspijeva baš uvijek. I dok je nekima postalo jasno da neće uvijek dobiti spolnu bolest ako prakticiraju seks bez zaštite, ima i onih koji su spoznali da je vrlo teško poseksati se pod tušem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč želji mnogih muškaraca da se iskažu u maratonskom seksu, neugodno ih iznenadi činjenica kad izdrže 42 sekunde.

Ima muškaraca koji su shvatili da im je zadovoljstvo partnerice uzbudljivije nego njihovo vlastito zadovoljstvo, a ima i onih koji su konačno shvatili da je teško postići orgazam u isto vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je samozadovoljavanje u pitanju neki smatraju da je seks sličan samozadovoljavanju, neki da nije ni blizu tome, a neki da je ponekad seks bolji od masturbacije, a da ponekad nije.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo