Što žene misle o igračkama za seks

shimmer fallback

Mnogi nikako da prihvate da su igračke za seks ulaznica za sreću.

2.3.2014.
20:39
Play logo

Ovo čak i ne čudi previše s obzirom na to da mnoge žene redovito doživljavaju orgazme pomoću vibratora, stimulatora klitorisa i ostalih igračaka za seks.

Iako su neka istraživanja pokazala da sve više parova koristi igračke za seks (čak 72 posto onih koji posjeduju igračke za seks, koriste ih zajedno s partnerom/partnericom), neki muškarci još uvijek zaziru od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, pokazalo se da je od žena koje imaju dvije ili više igračaka za seks samo njih 28 posto singl u usporedbi s 62 posto njih koje su u stalnoj vezi.

Još jedan važan podatak je i taj da 78 posto žena ne može doživjeti orgazam bez stimulacije klitorisa.

Osim toga, pokazalo se i da čak 76 posto žena žele da njihov partner na njima koristi igračke za seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanja su pokazala da sve više žena eksperimentira s igračkama za seks te da smatraju da su odlične bez obzira na to koristile ih dok su same ili dok su s partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je orgazam u pitanju ženama nije jednostavno kao muškarcima, a igračke za seks im omogućavaju da lakše dođu do orgazma.

Tko voli, nek' izvoli

Play logo

Na stranici yourtango.com neke su žene iskazale svoja mišljenja: 'Moj bivši je imao bizaran stav prema mom vibratoru, mrzio je činjenicu što s vibratorom mogu brže doći do orgazma nego s njim. Možda je zbog toga i postao bivši.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, jedna je žena priznala da je mislila da seks postaje bolji s godinama, ali zapravo je seks postajao bolji nakon što je konačno odlučila isprobati vibrator i druge igračke za seks, i to s partnerom.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo