Pravi razlog zašto žene teže dolaze do orgazma

Istina ili ne, žene puno rjeđe i teže doživljavaju orgazam, a neke, nažalost, nikada. Imaju li problem u glavi? Kočnice, stid ili krivog frajera?

1.1.2015.
8:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Činjenica je da je orgazam kod žena vrlo često nedostižan cilj. Žene puno razmišljaju čak i kad je riječ o seksu, pa i za vrijeme samog čina. Može ih prekinuti zvonjava mobitela, mačka ili pas koji bulje dok akcija traje, nakrivljena slika ili višak dlačica na koljenu koju nisu skinule. Da, žene jako puno misle i baš radi toga, često ne osjete slast vrhunca i jako često, seks prestaje onda kad frajer doživi orgazam.

Druga činjenica je i ta da ima mnoštvo tzv. frajera koji misle da su dame same krive što su ostale suhe.... Nažalost, prema istraživanju, veliki broj žena spremno je zadovoljiti svog partnera i nakon toga utonuti u san bez da su same zadovoljene. Porazan je rezultat ankete prema kojoj čak 75 posto žena je bilo s muškarcima s kojima nisu imale orgazam i koji za to nisu ni marili.

Prema svim činjenicama, žene su krive ako se ne potrude dobiti ono što su i zaključile, ali najveća krivica pada na lijene i nemarne frajere.

Dokazi govore bolnu istinu koja se ipak lomi na nježnijem spolu. Frajere nije briga, a očito ni cure. Zato dame, potrudite se uživati i biti zadovoljene, nećete biti sretne samo vi već i vaša muškarčina kad vidi vaš zadovoljan i sretan izraz lica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali