OPASNE STRASTI: / Pet mjesta za uzbudljiv, ali i siguran seks u javnosti

Novo mjesto budi i nove strasti i seksualni terapeuti savjetuju neobične lokacije kako najjednostavniji način za oživljavanje seksualnog života ako je zapao u rutinu.

5.4.2015.
22:47
VOYO logo

No najveći problem sa seksom u javnosti je to što riskirate da vas uhvate. Donosimo vam top 7 mjesta na kojima se možete strastveno poigrati a rizik od policajca koji piše kaznu za nedolično ponašanje je najmanji.

Kino

Prostorija je u mraku, film je dosadan, a ionako nitko ne čuje što radite. No pripazite, kino je idealno samo za predigru i to ako ste diskretni. Ako dođete do točke kada više ne možete čekati, jednostavno izađite iz dvorane i završite strastvenu seansu u WC-u. No i tu budite oprezni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub dva kilometra

Seks u zrakoplovu na visini većoj od dva kilometra navodno vodi jačim orgazmima zbog nižeg tlaka. No budimo realni – avionski zahodi su skučeni i nimalo mirisni, a zrak u čitavom avionu je ustvari recikliran i pun bakterija. No ako baš želite ući u "Mile high club" možda je najspretnija doggy poza, o kojoj ona jednom nogom stoji na podu a drugom na školjci, zbog ravnoteže. I obvezno provjerite jesu li vrata zaključana kako ne biste zbog turbulencija ispali u inkriminirajućoj situaciju.

U planine...

Uz bilo kakvu stazu lako je pronaći dovoljno gusto grmlje i skrovito mjesto. Osim toga, ima nešto iskonski u seksu na otvorenom u prirodi. No morate pripaziti gdje ležite. Započetak kako vas ne bi nažuljalo kamenje, a potom i zbog mrava i ostalih šumskih stanovnika. Ako nemate dekicu ili šatorsko krilo, možda je najbolje držati se doggy poze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voda

Najjednostavnije i najpopularnije mjesto za seks na otvorenom. Prije svega, sva akcija se događa ispod površine pa ako baš ne urlate, malo je vjerojatno da će vas uhvatiti. No tu su opasnosti sasvim druge vrste. Bazen ima zidove i čvrsto uporište, ali klorirana voda će napraviti kaos u njenoj vaginalnoj flori i fauni pa lako završi na antibioticima. Kod rijeka najveći je problem što ćete teško naći čvrsto uporište, a u moru na vas vrebaju ježinci i žarnjaci.

Kabina za presvlačenje

Jako, jako riskantno. Započetak u obzir dolaze samo one s vratima. Kao drugo, morate paziti u kakvoj ste trgovini. Ne želite da igdje u blizini bude djece, niti elitnu trgovinu o kojoj vas budno prate kada ulazite u svlačionicu i broje koliko ste artikala ponijeli. Ako baš želite, birajte svlačionice u odjelima u kojima se ustvari rijetko koriste – ponajbolje u onima s muškom odjećom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahod

Započetak, odvratno je. Kao drugo velike su šanse da vas uhvate. Želite li isprobati, najbolji su zahodi sa samo jednom kabinom, primjerice oni u kafićima a ne oni u klubovima. S druge strane, iz većih klubova možete sve obaviti i izaći a da se nitko ne okreće za vama, a kod onih u kafiću morate biti brzi. A kada izađete vjerojatno će svima biti jasno što ste upravo radili. No Što vas briga, upravo ste svršili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo