Muskarci sve cesce koriste igracke za seks, a sad znamo i zasto!

shimmer fallback

Proslo je 16 godina otkada je popularni 'rabbit' vibrator privukao paznju u seriji Seks i grad .

2.5.2014.
15:14
Play logo

Igracke za seks dio su zivota mnogih zena diljem svijeta, a cini se i da sve veci broj muskaraca otkriva cari igracaka za seks.

U Velikoj Britaniji je u posljednjih deset godina deseterostruko doslo do povecanja prodaja muskih igracaka za seks, a Tracey Cox, strucnjakinja za seks i veze objasnjava zasto je to tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi da nije rijec o lutkama na napuhavanje. Pokazalo se da prosjecan muskarac u danasnje vrijeme nije motiviran za kupnju igracaka za seks iz sebicnih razloga.

'Jednostavan pristup informacijama, kad je u pitanju seks, omogucio je mnogima bolju edukaciju pa su tako mnogi konacno spoznali i da se klitoris nalazi izvan vagine', pise Tracey u svojoj kolumni.

Nadalje, kaze da je najprodavanija i najtrazenija igracka ze seks - prsten za penis, koji muskarcu omogucava trajniju i cvrscu erekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vecina tih prstenova na sebi ima i vibrator koji je namijenjen uzitku zene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trazene su i pumpe za penis koje funkcioniraju na principu vakuuma te poboljsavaju protok krvi u penisu i tako osiguravaju cvrstu erekciju.

Play logo

Tracey Cox tvrdi da je povecana zainteresiranost muskaraca za igracke za seks pozitivan korak naprijed jer je konacan cilj poboljsanje seksualnog zivota s partnericom. Muskarci u danasnje vrijeme zele u krevetu biti bolji i zele biti dobro informirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi igracaka za seks nudi se puno njih namijenjenih upravo parovima i steta je ne isprobati nesto od toga u svrhu jos boljeg obostranog uzitka u krevetu.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo