Play ponuda

REALITY ZVIJEZDA OPISALA GRUPNJAK S KORUMPIRANIM POLICAJCIMA U AVIONU: / 'Bilo je ekstremno...'

Image
Foto: Instagram/Gabi Grecko
27.6.2016.
10:39
Instagram/Gabi Grecko
Play ponuda

Starleta Gabi Grecko je otkrila sočne detalje leta privatnim zrakoplovom na kojem je zadovoljila četvoricu muškaraca, od čega dvojicu korumpiranih policajaca, inspektora Jamesa Granta i u međuvremenu otpuštenog detektiva Michaela Milicija.

Grecko je u intervjuu za New York Post ispričala kako joj je 2013. plaćeno da odjevena kao seksi stjuardesa prati muškarce tijekom privatnog leta za Las Vegas.

"Trebala sam im ponuditi čaj ili kavu i sjediti im u krilu, no oni su tražili da ih seksualno zadovoljim. Bili su vrlo jezivi, vrlo grubi i puni uvreda. Nisam očekivala da će biti tako ekstremno, no nisam mogla samo izaći iz aviona usred leta. Nisam imala kamo i zato sam morala raditi što su htjeli", rekla je Grecko.

Starleta kaže kako nije znala da su dvojica muškaraca policajci, iako su joj, ispričala je, pokazivali lisičine.

"Nisam znala da su prave, ali svejedno nisam željela da mi ih stave", rekla je Grecko koja se tada predstavila kao Candi, dodajući da je tijekom leta imala spolni odnos sa svom četvoricom muškaraca.

Svi muškarci su u braku i imaju djecu.

Biznismen koji je korumpiranim policajcima platio put navodno je na njega potrošio oko 57 tisuća dolara, no Gabi je dobila "samo 1500 dolara jer su većinu novca prokockali", ispričala je.

Grant i Milici terete se za korupciju i niz drugih kaznenih djela, a biznismen koji ih je potkupio s ukupno oko 100 tisuća dolara, Jona Rechnitz, priznao je krivnju. Četvrti osumnjičeni, koji je navodno i potencirao izlet u Las Vegas, Jeremy Reichberg, nije priznao krivnju.

Gabi je nakon tog događaja prestala raditi u seksualnoj industriji.

"Bilo je to jako ružno iskustvo. Nisam znala da će biti tako ekstremno. Jedva sam čekala da sletimo", rekla je Grecko.

Play ponuda
Play ponuda