KAKAV OBRAT / Nitko od detektiva nije pogodio, a vi? Dino je prvi napustio 'Masked Singer', a ispod maske bila je - Nika Fleiss!

Image

Gotova je prva epizoda nove sezone 'Masked Singera', a u dramatičnoj završnici ispao je Dino. Baš nitko nije pogodio da je ispod maske pjevala Nika Fleiss

12.3.2023.
9:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva epizoda RTL-ova showa "Masked Singer" već je donijela brojna iznenađenja. Bilo je supernapeto do samoga kraja, a imali smo priliku uživati u doista spektakularnim maskama i kostimima natjecatelja. Detektivi su bili vrlo inspirirani u svojim nagađanjima tko se krije ispod koje maske.

Dino je prvi napustio show, a pravi šok uslijedio je kada je masku skinula - Nika Fleiss. Neki od detektiva čak su bili na dobrom tragu. Antonija Blaće nije odustajala od svoje tvrdnje da je riječ o Janici Kostelić. Svakako je bila jaaako blizu. No, i drugi su komentirali da bi Dino mogao biti neka sportašica.

Nažalost, točan odgovor ipak nitko od njih nije ponudio, ali možda i bolje. Iznenađenje je time bilo još veće, a simpatičnoj Niki svi su se obradovali.

"Nastup ti je bio genijalan", rekao je Saša. "Znam da nisam vokalni tip, ali volim plesati", odgovorila mu je Fleiss.

Zamaskirana u slatkog dinosaura, Nika je u svom prvom nastupu izvela pjesmu "Pusti, pusti modu" , dok je u dvoboju rasplesala publiku pjesmom 'Meet The Flintstones' .

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

22:30 Skini masku! Skini masku! Dino je u napetoj završnici otkrio svoj identitet, ali baš nitko nije očekivao da je ispod maske bila naša proslavljena skijašica Nika Fleiss.

22:20 Medo i Banana su, prema glasovima gledatelja, spašeni i ostaju dalje u showu. Za Dinu je igra završena i svi željno iščekuju da skine masku.

shimmer fallback
shimmer fallback

22:10 Pjesmu 'Meet The Flintstones' izveo je Dino u dvoboju, a detektivi su nakon toga ponovili svoja nagađanja iz prvog kruga.

22:00 Simpatični Medo Nikolini je predao igračku brodića kao jedan od svojih tragova, a zatim ponovno nastupio, ovoga puta s pjesmom Daleke obale - 'Tonka'.

Gotovo svi su sada složni: ispod maske nalazi se legendarni Zoran Šprajc?!

shimmer fallback
shimmer fallback

21:55 Banana je svoj ostanak u showu pokušala izboriti pjesmom 'Jump Aropund' grupe House of Pain.

shimmer fallback
shimmer fallback

21:50 U posljednjem večerašnjem duelu pobjedu je odnijelo Čudnovište i tako iz igre izbacilo Dinu.

21:40 Čupavo Čudnovište svojom je neodoljivom pojavom, a potom i izvedbom bezvremenskog hita "Can't help falling in love with you" totalno razoružao detektive. Smatraju da bi ispod maske mogao biti komičar Ivan Šarić. Borko je, pak, uvjeren da je u pitanju glumac. Naveo je ime Stojana Matavulja. Nives ističe Luku Bulića, a spominje se i Marko Tolja.

shimmer fallback
shimmer fallback

21:30 Dina je pjevala hit "Pusti, pusti modu". Zamaskirana u dinosaura, osvojila je simpatije voditeljice i detektiva. A tko je ispod maske? Antonija sumnja na bivšu skijašicu Janicu Kostelić. Borko je odmah pomislio na Željku Klemenčić.

"Ne mogu primirisati mliječnim proizvodima", rekla je o sebi šarmantna Dina. Nives misli da je ispod maske Lana Banely, dok Saša spominje Mirelu Holy.

shimmer fallback
shimmer fallback

21:25 Gledatelji su presudili: Leptirica pobijedila Medu u duelu!

shimmer fallback
shimmer fallback

21:15 Tko će pobijediti u duelu - Medo ili Leptirica? Voditeljica Nikolina Pišek otvorila je glasovanje.

21:05 Leptirica se predstavila pjesmom 'Spice Up Your Life' grupe Spice Girls. Saša i Borko zaključili su da je Leptirica - Vlatka Pokos.

"Čini mi se da je Leptirica malo mlađa, tako da je to Nika Antolos, rekla je Blaće, a Celzijus dodala da bi to mogla biti Tatjana Jurić.

shimmer fallback
shimmer fallback

20:55 Treći je nastupao Medo, a detektivi su odmah zaključili: "Nije pjevač!"

Medo je pjevao hit Mladena Grdovića 'Evo mene moji ljudi'. Detektivi misle da bi ispod maske mogao biti bivši vaterpolist Hrvoje Brlečić, inače suprug Antonije Blaće. Ona se na to nasmijala i rekla kako njezin muž ipak bolje pjeva.

"Ma ne! To je Zoran Šprajc", rekla je Blaće, a Lozar se složio s njom. Celzijus je, pak, rekla da bi to mogao biti poznati chef Tom Gretić.

shimmer fallback
shimmer fallback

20:45 Flamingica je, prema glasovima gledatelja, pobijedila Bananu u duelu.

20:35 Banana je nastupila druga s pjesmom 'Ja sam Lud'.

"Ovo je političar. Ne voli primati banane, ali možda voli oblačiti haljine. Ivan Pernar!", izvalio je Lozar.

"Vokalno savršeno! Nije se poskliznuo. Mislim da je to putopisac Boris Veličan", smatra Borko.

Blaće je rekla kako bi to mogao biti naš poznati travel influencer Kristijan Iličić. A u igri je i bivši košarkaš Tonči Kukoč.

"Volim slatko, a za čokoladu bih dao i svoju koru", kazala je Banana u svom predstavljanju.

shimmer fallback
shimmer fallback

20:25 U večerašnjoj emisiji led je probila Flamingica. "Jako je zgodna", rekla je Antonija kada je na scenu stupila ova šarmantna maska.

"Tako predivna i egzotična. Ne kažem da sam ja predivna, već tako drugi o meni pričaju. Mislim da se razlikujem od drugih. Čuli su da imam potencijala u glasu, pa su me pogurali. Jedva čekam pozornicu, da pokažem sve", rekla je Flamingica u svom predstavljanju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Flamingica je otpjevala pjesmu Let's Get Loud latino dive Jennifer Lopez.

"Bravo Flamingica. Moje mišljenje je da je to Maja Šuput", rekla je Blaće. Borko sumnja na Neru Stipičević. U svakom slučaju, detektivi su složni da je u pitanju profesionalna pjevačica.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

U 20.15 na RTL-u počinje "Masked Singer", a ako ga niste u mogućnosti pratiti uživo na malim ekranima, ostanite na Net.hr-u. Izvještavat ćemo vas iz minute u minutu.

Voditeljica Nikolina Pišek, kao i detektivi, Antonija Blaće, Nives Celzijus, Saša Lozar i Borko Perić, u posljednjim su pripremama. Dvanaest maski predstavit će se u ovom spektakularnom showu, a danas je na redu prvih šest.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču