SVE U TAJNOSTI / Nika Fleiss otkrila što se događa iza kulisa 'Masked Singera': 'Nitko nije blizu nikoga, mi iz sobica gdje čekamo...'

Image
Izvor: RTL

Za svoje sudjelovanje u "Masked Singeru", Nika Fleiss je kazala kako joj je bilo "jedno od boljih zabavnih iskustava u životu nakon karijere"

12.3.2023.
10:57
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sinoć je u prvoj live emisiji raskošnog RTL-ova showa "Masked Singer" ispala maska dinosaura Dina, ispod koje se, kako smo saznali na kraju prijenosa, krila proslavljena skijašica i poduzetnica Nika Fleiss.

Simpatična Nika, koju baš nitko od detektiva nije prepoznao ispod maske, sada je progovorila za RTL.hr o cijelom iskustvu, pripremama, ali i pravilima ponašanja iza kulisa.

Za svoje sudjelovanje u "Masked Singeru" Fleiss je kazala kako joj je bilo "jedno od boljih zabavnih iskustava u životu nakon karijere".

"Nisam si mogla zamisliti da je toliko energije u svemu ovome. Bila sam malo skeptična jer nisam vokalist, što se i čulo. Dala sam sve od sebe, htjela sam to izvući nekim pokretima jer volim plesati", priznala je bivša sportašica.

I ona misli da je Medo - Šprajc

O svojoj maski Dina rekla je: "Moja maska je bila beba dinosaur, imala je ono lijepo 'disko jaje'. Bila mi je super udobna, dala mi je slobodu kretanja, što je meni bilo bitno. Naravno, nitko od nas nije mogao birati masku, to smo dobili i baš sam bila sretna što je to bio dinosaur Dino."

Na pitanje što misli tko se krije iza ostalih maski, Nika je odgovorila:

"Teško je to pogoditi. Sve je u tajnosti, nitko nije blizu nikog. Mi iz sobica gdje čekamo čujemo samo nastupe i glasove. Ima savršenih vokalista, recimo Čudnovište. Ja kad sam čula iz sobe da pjeva, počela sam plakati, izazvao mi je emociju i došlo mi je samo da ga zagrlim. Što se tiče Mede, mislim da je to Zoran Šprajc, ali opet, nisam sigurna."

Teško je skrivala od najbližih

Budući da ni njezini najbliži nisu smjeli znati kako sudjeluje u "Masked Singeru", nije joj bilo lako to sakrivati.

"Nije bilo lako, ali kad nešto hoćete, sve se posloži. Naravno da sam nekim ljudima htjela reći, ali nisam, a možda da sam rekla, dobila bih više glasova", istaknula je bivša sportašica.

Što je još otkrila ekipi RTL.hr-a, pročitajte u cijelom intervjuu, koji se nalazi OVDJE.

Image
PRVO RAZOTKRIVANJE /

Ovo su bili tragovi dinosaura Dina: Biste li sada pogodili da je ispod maske pjevala Nika Fleiss?

Image
PRVO RAZOTKRIVANJE /

Ovo su bili tragovi dinosaura Dina: Biste li sada pogodili da je ispod maske pjevala Nika Fleiss?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču