Hot

PODIJELIO ZAJEDNIČKU FOTKU

MARKO GRUBNIĆ SE OPROSTIO OD BANDIĆA EMOTIVNOM OBJAVOM: ‘Adio kapetane. Živio je za svoj grad i posao’

Stilist se sa zagrebačkim gradonačelnikom sastao u prosincu nakon navoda o zlostavljanju životinja u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u 66. godini života od posljedica srčanog udara. Brojni kolege, simpatizeri, neistomišljenici, prijatelji i neprijatelji danas se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

JEDNA OD POSLJEDNJIH BANDIĆEVIH PORUKA: ‘Mogu vam jamčiti da ćemo zajedno nastaviti neumornim tempom…’; Komentirao i žičaru

Jedan od njih je stilist Marko Grubnić koji je Bandiću posvetio emotivnu objavu na Instagram Storyju. Objavio je fotografiju s gradonačelnikom i njegovim psom Rudijem iz prosinca 2020. godine.

“Adio kapetane. Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu. Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem gradonačelniče”, napisao je Grubnić.

Instagram/Marko GrubnićFoto: Instagram/Marko Grubnić

Stilist se sredinom prosinca prošle godine sastao s Bandićem nakon navoda o zlostavljanju životinja u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu.

LIJEČNICI SU GA UPOZORAVALI DA USPORI, NO NIJE IH SLUŠAO: Osim problema s glasnicama, Bandić je imao moždani, srčane probleme…

“Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama”, rekao je tada Bandić.

Povratak na Net.hr