EKSPLOZIVNA OPORUKA / Pisala je hitove cijeloj bivšoj Jugi: Marina Tucaković imenovala pjevače koji su joj ostali ozbiljno dužni

Neimenovani izvor otkrio je da je Marina iza sebe ostavila oporuku u kojoj se nalazi njena ostavština glazbenih dijela

27.9.2021.
20:58
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Autorica brojnih glazbenih hitova Marina Tucaković preminula je poslije duge i teške bolest, a bit će pokopana u obiteljskoj grobnici pored sina Miloša, prema njezinoj posljednjoj želji, javlja Kurir.

Marina je doživjela najveću tragediju kada je 2008. godine ostala bez mlađeg sina Miloša, koji je preminuo u 24. godini. Ona je, saznaje Kurir, tijekom borbe s opakom bolesti, navodno napisala i oporuku.

Neimenovani izvor otkrio je da je Marina iza sebe ostavila oporuku u kojoj se nalazi njena ostavština glazbenih djela, ali i neka imena s estrade na koja je bila ljutita.

'Zavlačili su je za novac'

"Marina je dugo bolovala, a tijekom tog liječenja imala je vremena o svemu razmišljati i raditi na brojnim tekstovima za mnoge pjevače uz pomoć sina Laće. Tijekom borbe s rakom napisala je i oporuku, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo.

Marina je u oporuci, pored prijatelja i obitelji, spomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje je istaknula da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke suradnike ljutita. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili pomoć u karijeri, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pjesnikinje", ispričao je izvor te je istaknuo kako su joj i neki od njih ostali dužni novac.

"Mnogi pjevači su joj dugovali silne svote novca za tekstove, i zavlačili je, a s druge strane javno su isticali da su dobri i pružali joj podršku, kao da se ništa ne događa. Marina to nikada javno nije željela isticati… Svi znamo koliko je bila veliki čovjek", rekao je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali