MNOGI SU NAŠLI SREĆU / Ljubav uvijek pronađe pravi put: Zbog omiljenog showa rodile su se mnoge romanse, ali i čak 20 djece!

Image
Izvor: RTL

Dok gledatelji s nestrpljenjem sitno broje do nove sezone showa, prisjetimo se nekih od najljepših priča

4.3.2023.
16:44
RTL

Od utorka, 14. ožujka na RTL-u kreće jubilarna, 15. sezona najdugovječnijeg i najcitiranijeg reality showa u Hrvata – "Ljubav je na selu", a gledateljima će se predstaviti 11 novih farmera.

Da ljubav uvijek pronađe pravi put dokaz je i RTL-ova uspješnica "Ljubav je na selu" koja je dosad proputovala na desetke tisuća kilometara kako bi posjetila farmere usamljenog srca iz svih dijelova Lijepe Naše u potrazi za ljubavi. A da je mnoge od njih uistinu i usrećila, dokaz su impresivne brojke nakon emitiranih 14 sezona - 18 brakova i veza te čak 20-ero djece bivših farmera.

A dok gledatelji s nestrpljenjem sitno broje do nove sezone showa, prisjetimo se nekih od najljepših priča koje je iznjedrila "Ljubav je na selu".

Image
POZNATO LICE /

Pravnica i umjetnica Dan Phillip vraća se u 'Ljubav je u selu' s novim alter egom: 'Ime mi je Alta, a prezime Mira'

Image
POZNATO LICE /

Pravnica i umjetnica Dan Phillip vraća se u 'Ljubav je u selu' s novim alter egom: 'Ime mi je Alta, a prezime Mira'

Već u prvoj sezoni Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije te nedugo zatim dobili kćer Ljubicu. Nakon njih, i farmer Tomislav Copić vjenčao se 2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. godine te postali roditelji sinčića Nike dvije godine nakon. Godine 2015. dobili su sina Stjepana, a 2017. i kćer Maju. Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare te 2018. Lare.

Romantična prosidba za pamćenje

Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili su 2016. sina Bornu, a brojni obožavatelji i dalje pamte romantičnu prosidbu koju je organizirao Mihael – usred emisije, na litici uz more. Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u "Ljubav je na selu".

I najveći zavodnik šeste sezone, Goran Špehar iz Duge Rese, kod kojeg se prijavila i rekorderka Ines Petrić, danas je pravi obiteljski čovjek. Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja "Ljubav je na selu", Nevenka Bekavac nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a ona joj je pokucala na vrata nakon emisije. Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a kuma na vjenčanju bila joj je jednako kultna Vita Maslačak. Sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija, a 2019. dobili su kćer Anu. Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji "Iza kulisa: Ljubav je na selu", a roditelji su postali 2018. godine kad su dobili kćerkicu Vandu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Gledateljica se udala za farmera

Matija Ričko, kojeg su gledatelji vidjeli i u "Shopping kraljici" kao "shopping kralja", uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara. Danas su roditelji sina Davida i malene kćerkice.

Dijete rođeno zahvaljujući "Ljubav je na selu" je i maleni Vito Tijan, sin Valentine i Vatroslava koji su se upoznali i zaljubili u devetoj sezoni. Valentina i Vatroslav imaju i kćerkicu Viktoriju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Iako to nije bila nijedna kandidatkinja s njegove farme, nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. U prosincu 2019. dobili su curicu Emili, a u srpnju ove godine još jednu kćerkicu koju su nazvali Vita.

Internacionalna, 11. sezona showa gledatelje je odvela izvan granica Lijepe Naše, a farmeru Srećku Ponjavicu iz Kanade dovela ljubav. U Viranku Antoniju Bešćec zaljubio se na prvi pogled, a nedugo nakon showa ona se preselila k njemu te su se i vjenčali. Prošle su godine dobili sinčića Petra Amadeusa.

U nizu sretno oženjenih je Dušan Golubovac iz 12. sezone koji je upoznao svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ljubav pobjeđuje sve prepreke

U 13. sezoni pred kamerama "Ljubav je na selu" odvilo se vjenčanje farmera najstarijeg farmera Marijana Cerovca i njegove odabranice, Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat zvane Patty. Popisu se pridružuju i Zoran Stričević i njegova supruga Suzi koji su se vjenčali nakon snimanja 13. sezone "Ljubav je na selu".

I farmer Nevenu Landeku sudjelovanje u životu promijenilo je život. Sreću je pronašao sa susjedom Katarinom koja mu je tijekom showa pružala podršku i često bila gost na druženjima s ostalim kandidatkinjama. Danas su u braku i sretni roditelji malene Mije, a Neven ističe kako ga je i šestero djece iz Katarinina prvog braka izvrsno prihvatilo.

shimmer fallback
shimmer fallback

A posljednja, 14. sezona showa najsretnija je bila za farmera Tomislava Skejića te njegovu "zlatnu djevojku" Stelu Pavičić u koju se zaljubio na prvi pogled. Unatoč brojnim dramatičnim trenucima tijekom showa, njihova je ljubav pobijedila sve prepreke. Danas su sretno zaručeni, a kako sami ističu, planiraju i vjenčanje.

A hoće li se netko od novih 11 farmera upisati na ovu prestižnu listu, gledatelji će doznati već od utorka, 14. ožujka kada na RTL-u počinje jubilarna, 15. sezona "Ljubav je na selu".

shimmer fallback
shimmer fallback