FATALNA PAULINA TOMIČIĆ VRAĆA SE U 'LJUBAV JE NA SELU' / 'Ja sam obična žena koja traži malo pažnje i nježnosti od muškarca'

Image
Izvor: RTL

Puno dobre zabave i smijeha, ljubavne iskrice, ali i drama, red rada i red veselih tuluma na farmama – sve to očekuje gledatelje u jubilarnoj, 15. sezoni showa 'Ljubav je na selu' koja uskoro kreće s emitiranjem na RTL-u

22.2.2023.
16:01
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A uz nove farmere i kandidatkinje, gledatelji će uočiti i neka dobro znana lica, ''povratnice'' u show koje dokazuju da od potrage za srodnom dušom ne misle odustati baš nikad!

Jedna od njih je i Paulina Tomičić koju svi obožavatelji showa već jako dobro znaju iz 10. sezone 'Ljubav je na selu' kada je pokušala osvojiti srce farmera Jovana Karapandže, ali i iz internacionalne sezone showa kada je htjela otići u Kanadu farmeru Srećku Ponjavicu.

Image
Izvor: RTL
Image
Izvor: RTL

Fatalna 43-godišnja Siščanka po zanimanju je kuharica, a radi u bolnici u Sisku. Za sebe kaže da je jako emotivna, voli pomagati drugima, a najveća mana joj je što na druge misli više nego na sebe. Voljela bi upoznati nježnog, emotivnog muškarca, a izgled i godine nisu joj presudni. Smatra kako će se na farmi odlično snaći jer je to već iskusila, a zna raditi sve poljoprivredne i kućanske poslove.

''Odlučila sam se ponovno javiti iz zabave i novog iskustva, da upoznam nove ljude i zaboravim na neke negativne stvari iz prošlosti'', ističe Paulina koja sebe opisuje kao snažnu i hrabru ženu koja se kroz život naučila boriti.

''Farmer kojem sam pisala privukao me dobrotom i mislila sam da bismo se mogli dobro slagati. Na prvu uvijek zamijetiš onaj fizički izgled kod suprotnog spola, ali moj idealan muškarac trebao bi biti drag, nježan, spreman na kompromise'', dodaje.

Image
LJUBAV JE NA SELU /

Na RTL-u uskoro kreće jubilarna 15. sezona omiljene 'Ljubav je na selu': 'Ovaj put vodit će se prave borbe za farmere, a opet se rodila i ljubav!'

Image
LJUBAV JE NA SELU /

Na RTL-u uskoro kreće jubilarna 15. sezona omiljene 'Ljubav je na selu': 'Ovaj put vodit će se prave borbe za farmere, a opet se rodila i ljubav!'

Kad je o showu riječ, mnogi i danas pamte njezin turbulentan odnos sa jednim od najvećih zavodnika 'Ljubav je na selu', farmerom Jovanom Karapandžom. Paulina i Jovan ''kliknuli'' su čim su se ugledali, a njihovo upoznavanje izrodilo je i poljubac. Strasti su nastavili razmjenjivati i na prvom tulumu natjecatelja i kandidata, a svi se zasigurno još sjećaju njihova vrućeg klinča u bazenu. Jovan je Paulinu ubrzo izbacio, što mu je ona jako zamjerila, no ostali su prijatelji. Strast među njima ponovno je buknula na finalu desete sezone kada su se okupili svi farmeri i kandidatkinje. Tada su se ljubili na klupi, a Paulina je predložila Jovanu da odu u njezinu sobu. 

shimmer fallback
shimmer fallback

Jovan i Paulina nakon snimanja emisije krenuli su svatko svojim putem, no uvijek su govorili lijepo jedno o drugome. Oboje su često naglašavali kako je njihov susret bio prava eksplozija kemije i kako bi, kada bi se ponovno sreli, sve ponovili.

shimmer fallback
shimmer fallback

Paulina ovdje nije stala, prijavila se i u iduću, internacionalnu sezonu showa kod farmera Srećka Ponjavica, no kartu za Kanadu nije dobila. Naime, sve je stalo već na prvom spoju kad je napustila show.

Sada je ponovno spremna potražiti ljubav ispred kamera, a na određenu ''popularnost'' već je navikla pa je tako, ističe, i danas ljudi prepoznaju na ulici, a na negativne komentare se ne osvrće.

''Ja sam jedna obična žena koja traži malo pažnje i nježnosti od muškraca… Još nisam našla svoju ljubav, pokušat ću sad. Ostajem ista, iskrena kakva sam i bila'', otkriva prije nove sezone.

Hoće li treća sezona za Paulinu biti sretna i može li konačno pronaći pravu ljubav s nekim od farmera, gledatelji će doznati uskoro na RTL-u, u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču