Glumica Jelena Veljača (39) danas se udaje za bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović, Vitu Turšića (48). Ona je na svom Instagramu otkrila kako napreduju pripreme za vjenčanje.

Ceremonija bi se trebala održati u Botaničkom vrtu. Jelenina kuma bi će Matea Kotlar, a Vito je za kuma odabrao savjetnika predsjednika Marka Jurčića.

"Kumovi idu kupiti neke esencijalne stvari jer imamo vremena", napisala je Jelena u opisu videa kojeg je snimila u automobilu u kojem su ona i Vito bili s kumovima.

Svadbeno slavlje trebalo bi se navodno održati u restoranu Potkova na hipodromu. "Obavili pa skočili na hranjenje duše i tijela", istaknula je Jelena uz fotografiju s ručka s kumovima u tom restoranu.

Zaručili su se u travnju

Glumica je, također, otkrila i da joj na vjenčanje dolazi i rodbina iz Beograda. "U ritmu posljednje i prve ljubavi familija iz Beograda se prijavljuje da je na putu", napisala je na Storyju. Također, pratiteljima je otkrila i da će danas cijeli dan biti na suncu.

"Sutra ću cijeli dan biti na suncu (držite fige da sunca i bude!)", istaknula je uz selfi iz kreveta.

Jelena i Vito zaručili su se u travnju ove godine, a počeli su živjeti zajedno krajem siječnja ove godine. Jeleni će brak s Vitom biti treći. Prvi suprug bio joj je glumac Janko Popović Volarić s kojim je bila u braku od 2009. do 2012. godine.

Glumac Dražen Čuček bio je Jelenin drugi suprug. S njim je bila u braku tri godine, a zajedno su dobili kćer Lenu. Vito ima dvoje djece koje je dobio dok je bio u braku s pomoćnicom direktorice Sektora za turizam HGK Jelenom Mesić Turšić. Njih dvoje navodno su se razveli u lipnju prošle godine.