Aktivistica i glumica Jelena Veljača (40) sredinom travnja zaručila se je za bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, Vitu Turšića (48). Par će se vjenčati ovog vikenda, javlja Tportal.

Jelena i Vito sudbonosno "da" izreći će u subotu u podne u prirodnoj oazi u centru Zagreba. Njihova svadba najavljena je kao bajkovita, za što bi se trebala pobrinuti organizatorica vjenčanje Iva Duduković.

Osim toga, svadba će navodno biti velika, a među uzvanicima naći će se i neki političari, saznao je Tportal kojemu su vijest o tom događaju potvrdili izvori bliski Jeleni i Viti.

Oni su svoju vezu započeli prošle godine, a počeli su živjeti zajedno krajem siječnja ove godine. Jeleni će brak s Vitom biti treći. Prvi suprug bio joj je glumac Janko Popović Volarić s kojim je bila u braku od 2009. do 2012. godine.

Glumac Dražen Čuček bio je Jelenin drugi suprug. S njim je bila u braku tri godine, a zajedno su dobili kćer Lenu. Vito ima dvoje djece koje je dobio dok je bio u braku s pomoćnicom direktorice Sektora za turizam HGK Jelenom Mesić Turšić. Njih dvoje navodno su se razveli u lipnju prošle godine.