OSTVARILA SAN / Zvijezda 'Superstara' Vanessa Kralj izbacila singl: U spotu je poznata glumica

Image
Foto: Promo

Vanessin novi singl govori o snazi žene, a jedva čeka da svi čuju njezinu novu pjesmu

6.6.2024.
12:00
Promo
VOYO logo

Vanessu Kralj pratili smo u showu "Superstar" čije su propuštene epizode dostupne na platformi Voyo, a talentirana Vanessa je izbacila svoj prvi singl "Digni glavu".

"Emocija koja isijava kroz simpatičnost", riječi su kojima je Vanessu Kralj opisao skladatelj i član žirija RTL-ovog showa "Superstar" Tonći Huljić kada je vrlo emotivno otpjevala i na klaviru odsvirala hit grupe Dalmatino ''Dajem ti rič''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su obrisale suze ganuća, ostale dvije članice žirija Severina i Nika Turković priznale su da ih je njena izvedba začarala, a Filip Miletić joj je poručio da je cijeli paket, što znači da ima sve što je potrebno za uspješnu glazbenu karijeru.

Image
SUPERSTAR /

Vanessa Kralj za Net.hr otkrila planove za budućnost: 'Možda ću pisati svoje pjesme'

Image
SUPERSTAR /

Vanessa Kralj za Net.hr otkrila planove za budućnost: 'Možda ću pisati svoje pjesme'

Image
Foto: Promo

Vanessa Kralj

Pjesma govori o snazi jedne žene

S vjerom u sebe Vanessa se prijavila na televizijski talent show, a s istom vjerom snimila je i svoju prvu pjesmu himnične melodije te znakovitog naziva ''Digni glavu'' koju su za nju napisali Ivan Mikulić i Alen Orlić. Stihove, koji govore o snazi žene poručujući da odustajanje nije opcija jer nikada ne znaš kakve životne ljepote čekaju iza ugla, Vanessa je donijela uvjerljivo kao da je proživjela sve o čemu pjeva i tu se krije snaga njenog talenta koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđena sam i jedva čekam da svi čuju 'Digni glavu' i predivnu poruku koju nosi. Posvećujem ju svim curama i ženama koje su se već srele ili će se tek sresti s ljubavnim razočaranjima, neka to bude himna njihove snage. Mi žene moramo se međusobno podržavati i onda možemo stvarno sve„, kaže mlada glazbenica kojoj je najveća podrška njena obitelj – roditelji, sestra te baka koja živi u Svetom Martinu na Muri gdje Vanessa često rado dolazi. Stoga je posebno sretna što će 14. lipnja nastupiti u svom rodnom kraju, na Međimurskom festivalu gdje će izvesti svoj debitantski singl, a najdraža publika bit će joj upravo njena baka.

Image
Foto: Privatna arhiva

Vanessa Kralj

Svjesna da je talent potreban, ali ne i dovoljan, Vanessa usavršava svoje sviračke vještine, svakodnevno vježbajući klavir u koji se zaljubila još kao djevojčica. Nije joj teško satima pjevati i smišljati neke nove melodije pa je moguće da u bližoj budućnosti predstavi i svoju autorsku pjesmu. S obzirom na to da je čitav život provela u austrijskom Leibnitzu gdje upravo završava fakultet, velika joj je želja poboljšati svoj hrvatski kako bi što lakše komunicirala s obožavateljima koji joj redovito šalju poruke podrške putem društvenih mreža:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon prvog nastupa u Superstaru, inbox mi je bio zatrpan porukama i to nije prestalo do danas. Uglavnom mi pišu djevojke, komentiraju da im se sviđa moj odabir pjesama, ali i styling pa često dijelim i modne savjete i osjećam kao da smo prijateljice iako se s većinom njih nikada nisam upoznala, a voljela bih jako", otkriva Vanessa

U spotu je Arija Rizvić iz 'San snova'

Oko svog prvog videospota Vanessa se jako potrudila, okupivši ekipu profesionalaca predvođenih austrijskim redateljem Markusom Kramplom koji je pazio da svaki detalj bude pomno osmišljen i u skladu s njenom inspirativnom pjesmom. Veliki doprinos spotu dala je i prekrasna glumica Arija Rizvić koju sm pratili u seriji "San snova" čije su epizode dostupne na Voyo. U spotu je utjelovila ženu koja uz Vanessinu pomoć pronalazi snagu da se izdigne iz svih poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

Vanessa Kralj

Image
Foto: Promo

Vanessa Kralj i Arija Rizvić

Ljepote međimurskog kraja sjajno su se stopile s redateljevom vizijom pa su rijeka Mura, imanje Terbotz, Mađerkin breg i Dom kulture Štrigova ponudile bajkovitu kulisu Vanessine glazbene priče koja je tek počela.

Poslušajte Vanessin prvi singl ''Digni glavu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propuštene epizode showa "Superstar" i serije "San snova", gledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Nives Celzijus o ulozi u 'san snova'! Za RTL.hr kaže kako se poistovjetila s likom: 'Fatalna sam po muškarce'

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo