Play ponuda

VIDEO: / 'Ono što se nisam niti usudila sanjati, sad će mi se ostvariti'

shimmer fallback

'Nisam ni sumnjao da će biti ovakav interes.

22.2.2013.
15:47
Play ponuda

Sve čega se Severina primi izazove ogroman interes medija i javnosti.

Sevkin novi album Dobrodošao u klub, otkad je objavljen, najprodavaniji je album ne samo u Hrvatskoj, već u čitavoj regiji.

Priča ide dalje... U pripremi je velika turneja, turneja kakvu Severina još nije radila. Oko tog projekta okupio se niz vrlo talentiranih osoba, među kojima je i čuveni slovenski režiser Tomaž Pandur, koji je za ovaj projekt angažirao 'umjetničku ekipu, čitav tim stručnjaka', kako je rekao na u petak održanoj presici.

'Veliki je izazov izaći uz kazališta u druge vode. Pratim Severinin rad i eto, došlo je vrijeme da nešto zajedno napravimo. Atmosfera na sceni bit će baš kao i njene pjesme, intimna, iskrena, osjećajna...' rekao je Tomaž Pandur.

U projektu sudjeluje i uspješni dizajner Marko Mitanovski, koji je surađivao, između ostalog i s Lady Gagom.

Severinina turneja Dobrodošao u klub počinje 23. ožujka u Rijeci, u Dvorani Mladost, nakon čega će krenuti prema svim velikim pozornicama diljem regije.

'Povezuje nas emocija i hrabrost', rekla je Severina komentiravši svoj tim suradnika, te je iz svoje torbe izvadila medalje za hrabrost, koje je dala izraditi kako bi ih podijelila svojo ekipi zbog toga što surađuju s njom.

No, to nije bilo jedino iznenađenje na presici. Naime, osim što je njen sinčić Aleksandar u veljači proslavio rođendan, to je mjesec u kojem rođendan imaju i Tomaž Pandur, njen menadžer Tomica Petrović i Edvin Softić, pa je pjevačica naručila torte za njih.

Na presici je premijerno prikazan i novi spot za pjesmu Dobrodošao u klub, koji sad i vi možete pogledati:

Prije završetka druženja s novinarima pred našu su kameru stali Severina i Tomaž Pandur:

VIDEO: Franjo Tot

Severinina turneja počinje 23. ožujka u Rijeci, u Dvorani Mladost. Beograđani će ju imati priliku vidjeti u Kombank Areni 30. ožujka, potom se cijela turneja seli u Skopje gdje će se koncert održati u Areni Boris Trajkovski 13. travnja. Koncert u Areni Zagreb je zakazan za 11. svibnja, a potom u Ljubljani 30. svibnja. Termini za Sarajevo i Podgoricu će se objaviti naknadno.

Play ponuda
Play ponuda