'RECI SVOJOJ NOVOJ...' / Shakira izbacila novu pjesmu i opet obrisala pod Piqueom: Spot je u rekordnom roku prešišao tri milijuna pregleda!

Image
Izvor: YouTube Screenshot

Shakirina nova pjesma s kolumbijskom pjevačicom Karol G izašla je danas i već ima tri milijuna pregleda

24.2.2023.
13:01
YouTube Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poznata pjevačica Shakira je nakon uspješnog hita koji je podigao dosta prašine, danas predstavila novu pjesmu koju je snimila s kolumbijskom pjevačicom Karol G.

Pjesma naziva TQG dio je Karolinog novog albuma Mañana Será Bonito, a prikupila je više od tri milijuna pregleda na YouTubeu u četiri sata otkako je objavljena.

Za sve bivše

U pjesmi kolumbijske pjevačice govore o muškarcima koji su ih povrijedili. Dok je Karol G aludirala na svoju vezu s reperom Anuelom AA od kojeg se rastala 2021., Shakira spominje nekoga tko se udaljio od nje, što se očito odnosi na prekid s Gerardom Piqueom nakon 11-godišnje veze.

"Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne natječem za muškarce", refren je refrena koji pjevaju Shakira i Karol G.

Image
'ZNA SE ČA?' /

Šajeta komentirao zabranu cajki u Puli pa pokrenuo zanimljivu raspravu: 'Sad bi bilo fora da Thompson zatraži...'

Image
'ZNA SE ČA?' /

Šajeta komentirao zabranu cajki u Puli pa pokrenuo zanimljivu raspravu: 'Sad bi bilo fora da Thompson zatraži...'

Shakira se u jednom dijelu pjesme ponovo obrušila na Piquea i njegovu novu djevojku Claru: "Kunem se da više nisi dobrodošao, povrijedilo me što sam te vidjela s novom, ali ja sam već spremna za moje. Zaboravila sam što smo proživjeli i to je ono što te je uvrijedilo. Čak mi se i život poboljšao, kunem se da više nisi dobrodošao, a ono što mi je tvoja djevojka priredila, to me ne ljuti niti me nasmijava."

Poruka Piqueu

Shakira u dva navrata navodi da joj se Pique pokušao vratiti, a stihovi poručuju: "Sad se želiš vratiti, vidi se. Ne znam, pričekaj me tu, nisam idiot. A sada se želiš vratiti, već sam to pretpostavila nakon lajkanja moje fotografije."

Druga kolumbijska pjevačica i autorica ove pjesme, Karol G, je za Rolling Stone izjavila da je pjesmu napisala prošle godine tijekom svog "emotivnog putovanja".

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču