Šesti album benda Elemental u prodaji!

shimmer fallback
15.5.2013.
10:29
Play logo

Ovaj zagrebački bend tijekom godina marljivog rada postao je regionalna sila koja svojim iskrenim i uvjerljivim pjesmama svakim albumom otvara novu stranicu i konstantno osvježava hrvatsku glazbenu scenu. Impozantna brojka od čak šest albuma daje do znanja da Elemental ima kvalitetu koja je potrebna za ovako dugovječan staž!

Pjesma Po mojoj mjeri najavila je album U Redu Je, a Elemental s novim pjesmama nastavlja s nešto žešćim zvukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Na albumu se nalazi još jedanaest novih pjesama, a svaka ima svoju priču koja slušatelje uvlači u novi svijet. Instrumentalno i tekstualno zreliji nego ikada, Elemental osvješćuje u socijalno i politički angažiranim pjesmama, ali i progovara o pričama malih ljudi i vlastitim životima i osjećajima.

Za novi album ekipa iz Elementala sama je skladala glazbu, napisala stihove i producirala album pokazujući da su kolektiv koji konstantno radi na sebi i za koji ne postoje prepreke. Elemental očekuje radno ljeto i promotivne svirke kojima će publici iz prve ruke predstaviti sjajne pjesme s novog albuma koji je od danas u prodaji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ne mogu opisati koliko sam sretna što je album napokon vani! Uzbuđena sam jer znam koliko je truda i rada uloženo u ovaj novi materijal i jedva čekam vidjeti reakcije publike. Ponosna sam na bend jer smo svi dali svoj apsolutni maksimum, i tekstualno i instrumentalno. U posljednje tri godine, napravili smo velik broj pjesama, a ovih 12 je ono najbolje od nas, pjesme koje su nama bile najdraže. Nadam se da će publika osjetiti da dolaze iz srca", kazala je Remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Album je sukus rada posljednje tri godine! Pažljivo smo probrali pjesme i super sam zadovoljan sa svakom od njih. Naš je album kompaktna cjelina, a ne samo skup singlova i mislim da je to zapravo cilj svakog dugogodišnjeg benda – napraviti album koji ima glavu i rep. U posljednjoj fazi rada, pjesme su se izvrsno poklopile s dizajnom omota; naime, svaka pjesma ima svoju fotografiju koje je izradio naš basist Konrad, u suradnji s dizajnerom Dušanom Jungićem. Zbilja mi je drago što mogu reći – ovo je potpuno izdanje!, dodao je Shot.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo