Play ponuda

Predstavljamo SONAR – projekt namijenjen mladim autorima i nepoznatim bendovima

shimmer fallback

Od malih nogu s ekipom u kvartu svirate u napuštenoj garaži i napredujete iz godinu u godinu unatoč razjarenim susjedima, no jedini su vam obožavatelji uža rodbina i prijatelji?

9.11.2012.
10:28
Play ponuda

Bratoš, Pecotić i Buljan u žiriju

Sve što trebate učiniti je na e-mail adresu sonar@portal.net.hr poslati svoju snimku, fotografiju te nekoliko rečenica o sebi, svom bendu. Da, bitno je i da nemate više od 25 godina. No, pazite kakve snimke šaljete jer će o njima odlučivati stručni žiri, koji čine naši renomirani autori i producenti: Nikša Bratoš, Ante Pecotić i Miro Buljan. Upravo oni zaslužni su za uspjeh naših brojnih glazbenika.

No, naravno, vrlo je važno i da vas publika prihvati. Stoga ćete, ako uspijete zadovoljiti žiri, biti prepušteni sudu naših čitatelja, koji će od top pet snimki koje izabere žiri odabrati najbolju.

Tijekom natjecanja, punih 20 dana vaša će se snimka vrtjeti na hot.hr-u. Najbolje snimke Hrvatsko društvo skladatelja preporučit će domaćim diskografskim kućama, a ako im se baš vaša posebno svidi, pružit će vam priliku da objavite svoje pjesme. Stoga, prijavite se na SONAR i dajte sve od sebe, jer samo se najboljima otvaraju vrata u svijet glazbe.

Upoznajte Nosače zvuka, njima je uspjelo!

Prvi bend koji je svojom snimkom uspio struku baciti na koljena su Nosači zvuka i njihova stvar Funky ljubavna – Bježiš od nas. Novi, osvježavajući funky zvuk koji tjera na ples zasigurno će i vas izbaciti iz cipela. Oni su svoju priliku za snimanje albuma dobili. Možete li se mjeriti s njima? Poslušajte!

https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66479870Nosaci zvuka - Funky ljubavna by otakumaxx

Nosači zvuka su: Cvitko Galić – vokal i električna gitara, Toni Domazet – back vokal i klavijature, Josip Babić – bas, Natko Vrgoč – bubanj .

Osnovani su početkom 2011. godine. Četiri mlada Sinjana svoje ideje i vizije života kreativno pretvaraju u autorske pjesme, a zvuk njihova benda je unikatna fuzija rocka, funka, popa i bluesa. Prvi službeni singl s kojim Nosači zvuka izlaze na domaću glazbenu scenu naslovljen je Funky ljubavna – Bježiš od nas.

Dečki se mogu pohvaliti i da su izabrani kao jedini, između mnoštva bendova diljem Hrvatske, koji su ljetos sudjelovali u projektu razmjene mladih glazbenika Music Culuture 3, koji provodi Udruga za razvoj zajednice BNM, a financira Europska unija. Projekt je okupio 28 profesionalnih i amaterskih glazbenika iz četiriju zemalja: Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Portugala.

Play ponuda
Play ponuda