Počinje glasovanje za glazbeni natječaj 'Zasviraj sa Žujom'

shimmer fallback

Danas kreće glasovanje u drugom po redu glazbenom natječaju "Zasviraj sa Žujom" u organizaciji INmusic festivala i Ožujskog piva!

22.4.2014.
13:17
Play logo

Danas započinje prvi od tri kruga internetskog glasovanja u kojem će svoje talente ukrstiti više od 100 kandidata iz cijele Hrvatske.

Tko je zaslužio dijeliti pozornicu s velikanima poput Black Keysa, Pixiesa ili MGMT-a odlučujete vi. Glasovanje će biti moguće putem posebne aplikacije na Facebook stranicama Ožujskog piva i to u sljedećim periodima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. krug: od 21. travnja do 26. travnja (do kraja dana u ponoć) 2. krug: od 28. travnja do 4. svibnja (do kraja dana u ponoć) 3. krug: od 5. svibnja do 10. svibnja (do kraja dana u ponoć)

Pobjednici svakog kruga srest će se na svojevrsnoj generalnoj probi na pozornici Vintage Industrial Bara 29. svibnja gdje će biti podvrgnuti strogim kriterijima žirija koji će se sastojati od predstavnika medija koji će nazočiti događaju. Onaj koga žiri odabere imat će priliku krajem lipnja nastupiti na svjetski poznatom INmusic festivalu.

Play logo

Prošle godine svoju veliku šansu imao je zagrebački band Achromatic Attic. Pozivamo vas da naćulite uši jer vi ćete dati odgovor na pitanje tko će ove godine iskoristiti fantastičnu priliku i pokazati što zna pred tisućama zahtjevnih posjetitelja INmusica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je jedinstvena prilika mladim i neafirmiranim izvođačima da se pokažu u velikom stilu. Da bi sve ovo bilo moguće pobrinuli su se INmusic festival i Ožujsko pivo koje je mislilo i na one skoro pa najbolje. Finalistima koji ne završe na jednoj od pozornica popularna Žuja će osigurati utješne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo