Play ponuda

Otac legendarnog filma Ko to tamo peva i Maratonaca na INmusicu

shimmer fallback

Od 24. do 26.

12.6.2013.
9:13
Play ponuda

Uz Retro party, Nargila Chill Out Bar, Human Jukebox ili Šumu Striborovu, pripremaju se i zanimljivosti u sklopu kulturne platforme INmusic festivala. Kazališni program INteatar powered by Splitska banka donosi dvije sjajne kazališne predstave CABAres CABArei Zijaha Sokolovića i MünchhausenVilima Matule te projekcije filmova i tribinu na kojoj će poseban gost biti jedan od najpoznatijih filmskih redatelja ovih prostora Slobodan Šijan.

Ne propustite razgovor s redateljem legendarnih filmova

Susret i razgovor s autorom filma Ko to tamo peva, okosnice festivalskog Balkan partyja, ali i drugih legendarnih filmova kao što su Maratonci trče počasni krug ili Davitelj protiv davitelja održat će se prvog dana festivala, a ovom će se uspješnom redatelju na tribini pridružiti i hrvatski televizijski kritičari. Nakon tribine, na Balkan partyju možete otpustiti sve kočnice te se pokraj originalnog autobusa korištenog na snimanju filma Ko to tamo peva opustiti uz sjajne bendove.

Svi zainteresirani od 12. do 20. lipnja u prostorijama Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu u Preradovićevoj ulici mogu razgledati instalacije na festivalskoj uličnoj rasvjeti koje je izradila umjetnica Andrea Resner ili pogledati najavu pobjedničkog rada ovogodišnjeg natječaja za umjetničko uređenje festivalskog prostora INovacija. Udobno smješteni na kauču možete pogledati snimke koncerata s prošlogodišnjeg festivalskog izdanja te doznati više o ovogodišnjem programu.

Ulaznice

Ulaznice za INmusic festival dostupne su već od 349 kuna u svim prodavaonicama Tisak media centra. Žujinim voucherom možete ostvariti popust od 50 kuna na važeću cijenu pri kupnji festivalske ulaznice, a možete ga dobiti u svom omiljenom kafiću ili putem Žujinih nagradnih igara. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 250 kuna dostupne su do 17. lipnja u Tisak media centrima u Zagrebu te online u sustavu Entrio, a u tijeku je i akcija „Daj pet karata“ kojom za četiri kupljene festivalske ulaznice petu dobivate besplatno. Više o svim akcijama i popustima doznajte na internetskoj stranici INmusic festivala.

Play ponuda
Play ponuda