OK Go

OPET RASTURILI: Ne znate im nijednu pjesmu, ali svaki spot (pa i ovaj) dugo ćete pamtiti

Američki rock bend OK Go poznat je po svojim originalnim spotovima za pjesme, a sada su objavili najnoviju ‘The One Moment’ i opet oduševili.

Damian, Tim, Andy i Dan, članovi benda OK Go, objavili su novu pjesmu ‘The One Moment’ koja slavi one životne trenutke u kojima se osjećamo ‘najviše živima’. “Ljudi ne mogu razumjeti našu vlastitu privremenost na ovome svijetu. To da su naši životi i naš svijet toliko kratkotrajni nikada neće prestati biti toliko lijepo, zbunjujuće, a opet i tako tužno. Imamo samo ovih nekoliko trenutaka. Srećom, među njima ima nekoliko onih koji su stvarno vrijedni, a naš je posao pronaći ih”, objasnili su dečki.

“Kad smo napisali pjesmu, nismo imali pojma da će ovaj videospot ugledati svjetlo dana u tako kritičnom trenutku za našu naciju i svijet. To je jedan od onih trenutaka kada se sve mijenja, htjeli mi to ili ne, tako da je pjesma posebno relevantna”, dodali su.

Što se tiče video spota, OK go pokušali su ga snimiti u jednom jedinom trenutku. Zato su stvorili trenutak totalnog kaosa i zbunjenosti te su ga zatim pokušali rasplesti, otkrivajući ljepotu i strukturu iznutra.

Ako vam i dalje nisu poznati, možda vas ovo podsjeti:

Povratak na Net.hr