Radi se o zagrebačkim bendovima Spremište, pobjednicima INmusic natječaja 2012. godine i Achromatic Attic, pobjednicima ovogodišnjeg natječaja Zasviraj sa Žujom.

Potražnja za ulaznicama je velika te se očekuje da će ulaznice biti rasprodane u vrlo kratkom roku, stoga savjetujemo svima onima koji ne žele propustiti ovaj koncert za pamćenje da požure po svoj primjerak.

Redovne ulaznice još se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Dostupne su i online putem sustava Entrio, a adrese prodajnih centara i detalje online kupovine moguće je pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala. Ulaznice za Fan Pit su rasprodane!

SPREMIŠTE

Zagrebački bend Spremište nastao je u podrumu jedne crkve na Knežiji, u nedostatku životnog sadržaja dvojice osnovnoškolskih prijatelja. Mateju Periću na bubnjevima i Hrvoju Klemenčiću na gitari se nakon jedne probe priključuje i treći prijatelj iz razreda Marijan Uroić-Norman, pod isprikom kako on unatoč zavidnom glazbenom NEznjanu ipak posjeduje instrument – gitaru, te upravo ona postaje njegovom funkcijom u bendu. Doduše, njegova gitaristička karijera završava završetkom prve probe i to čuvenim telefonskim razgovorom Kleme i Normana: 'Čuj, Norman, a kaj veliš na ideju da se prebaciš na bas? – Na kaj? – Bas, Norman. Znaš ono, zgleda ko gitara, deblje žice, najbitniji instrument u bendu… - Najbitniji, veliš..? Može.'

//www.youtube.com/embed/eTrV2ky_Tt0

I tako trojac nadobudno počinje s vježbanjem prvobitno, ni manje ni više nego kaubojskih pjesama (to je bio Normanov doprinos bendu: pjesmarica lokalnih bauštelaca s posla tate Uroić) te uoči prvog nastupa u dvorištu crkve bendu, na Klemin nagovor, pristupa Dario Stilinović kao pjevač.

Sve je počelo s coverima njihovih junaka iz 60-ih, a od 2005. godine Spremište djeluje u nepromijenjenom sastavu, te obilazi gotovo svaki klub u Zagrebu i okolici u kojem ima žive svirke, dok su im neke od najmilijih svirki bile na Imagine festivalu 2007., MUN festu 2010., Rovinj Music Festivalu 2011., brucošijadi filozofskog 2011., INmusic 2012., brucošijada FER-a 2012., DOF 2012. te brucošijada FFZG-a 2012.godine.

Godine 2011., nakon skoro dvije godine rada bend završava album poluprofesionalne produkcijske kvalitete – jeboTon, te se nada financijskoj potpori bilo kojeg tipa.

ACHROMATIC ATTIC

Achromatic Attic je alternativni/garage band iz Zagreba. U trenutnom sastavu sviraju od 2010., a čine ga Dino (vokal i ritam gitara), Mislav (vodeća gitara), Matt (bass) i Domo (bubnjevi i back vokal).

//www.youtube.com/embed/6N4IP86q0Ro

U siječnju 2013. bend je objavio EP Glassy Sweeper koji je dobio pozitivne kritike. Od tad pa do danas, bend je odradio mnoge koncerte unutar i van Hrvatske, oni najposebniji su koncerti u klubu u Assembly u Engleskoj i na INmusic festivalu, gdje su nastupili kao pobjednici natječaja Zasviraj sa Žujom. Trenutno bend radi na novom EP-u.