NEMA GA VIŠE, A I DALJE NAS USREĆUJE / Balašević je napisao komičnu kazališnu predstavu, a njegova kći uskoro će joj udahnuti život

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Jelena Balašević ganula je i razveselila obožavatelje njezinog oca s novim projektom koji planira uskoro plasirati pred publiku

9.2.2022.
14:29
Marko Prpic/PIXSELL
Play logo

Jelena Balašević (38) kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića nedavno je priznala da radi na jednom neobičnom projektu koji je još započeo njezin otac.

'Bio je apsolutni kralj'

Jelena je u razgovoru za Naxi radio otkrila da je Đorđe napisao komičnu kazališnu predstavu, istaknula je da će ona uskoro realizirati tu očevu davno zamišljenu ideju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Đole je napisao komediju, dramu, prvu i jedinu kazališnu predstavu. Svaka njegova riječ zaslužuje naći svoje mjesto pred publikom i na sceni, gdje je on bio apsolutni kralj", rekla je Jelena te otkrila i poneke detalje predstave.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ta predstava će biti sve ono što je on. Ako izuzmemo 'Kao rani mraz', koji je pisan u formi scenarija, ovo je prvi dramski tekst koji je Đole napisao. Naslov i dalje ne možemo otkrivati jer se radi o specifičnoj igri riječi, ali predstava je komedija situacije u kojoj se nekoliko karaktera nalazi u okolnostima, koje su bile nesretne za ovu zemlju i društvo. Komad je zamišljen s puno glazbe i humora, malo povijesnih podataka, benignih sukoba i zapleta, naravno sa sretnim krajem", ispričala je Jelena koja će s ovim projektom razveseliti mnoge Đoletove obožavatelje.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Podsjetimo, slavni glazbenik preminuo je 19. veljače 2021. od upale pluća. Naime, glazbenik se nekoliko dana liječio kod kuće, ali mu se stanje naglo pogoršalo pa je brzo prebačen u Novosadsku Infektivnu kliniku u kojoj je izgubio bitku za život. Đorđe je iza sebe ostavio suprugu Oliveru, sina Aleksa i kćerke Jovanu i Jelenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'STRAŠNO ME TO ŽIVCIRALO' /

Beba otkrila sadržaj oproštajnog pisma Đorđe Balaševića: 'Pripremio nas je na plotun bljuvotina'

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo