Play ponuda

VIDEO: / U subotu starta show Zvijezde pjevaju

shimmer fallback

Nova, četvrta sezona HTV-ova showa Zvijezde pjevaju počinje u subotu 13.

8.3.2010.
16:03
Play ponuda

Uoči početka četvrte sezone showa Zvijezde pjevaju, urednik Kontakt programa Mario Sedmak najavio je kako očekuje da će i ova sezona biti uspješna i rado gledana, a urednik emisije Tomislav Štengl dodao je i kako će, za razliku od prijašnjih sezona, u žiriju sjediti Ivana Vrdoljak Vanna, a ne Martina Tomčić.

Na pitanje po kojem su kriteriju izabirani kandidati, Štengl je odgovorio po hrabrosti, dok je Sedmak nadopunio kako je ipak najvažniji kriterij da su natjecatelji netko i nešto, odnosno da imaju neki rad iza sebe, te da se u ovaj show, za razliku od sličnih emisija drugih televizija, ne dolazi na osnovi pojavljivanja u žutom tisku.

Pa ćemo tako u showu moći slušati troje glumaca: Ines Bojanić, Anu Vilenicu i Borisa Mirkovića, fotografkinju Maru Milin, komičara Željka Pervana i modnog znalca Viktora Draga, dok će HTV-ove boje braniti voditelji Davor Meštrović i Tamara Loos.

U ulozi mentora ovaj put će se naći: Jacques Houdek, Maja Blagdan, Marko Tolja, Žanamari Lalić, Đani Stipaničev, Giuliano, Ivana Husar-Mlinac i Natali Dizdar.

No, na predstavljanju četvrtog po redu HTV-ova showa nisu se pojavili Ana Vilenica, zbog snimanja serije, niti Giuliano i Đani Stipaničev, zbog nastupa na Dori.

No, zato je Željko Pervan otkrio da je on "vrlo osrednji eksperimentalni pjevač", a Davor Meštrović da "očekuje da ima koristi od showa i u obliku besplatnih ulaznica za kazalište i CD-a, pa makar i praznih".

Boris Mirković je, pak, priznao kako je pristao sudjelovati u showu Zvijezde pjevaju "samo da ne mora u Plesu sa zvijezdama", Viktor Drago da će se sada "suočiti sa svojim demonima". Mare Milin je, pak, iskoristila priliku da pozdravi svog partnera Đanija Stipaničeva "ma gdje bio".

Prethodni članci:

arti-201002210130006 arti-200902200059006 arti-201001290139006 arti-201001240089006

Play ponuda
Play ponuda