VIDEO: / Soraja završila na smetlištu jer 'je najljepša'

Stanari su za izlazak nominirali Georgea, Emu i Soraju, a na kraju su stanari smetlišta odlučili tko će izaći iz Kuće i pridružiti im se. Izabrali su Soraju jer je Dušku ona najljepša.

20.3.2011.
23:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

arti-201103200288006Antonija Blaće je na početku emisije uživo zapjevala kolegici Marijani Mićić i čestitala joj rođendan, na što joj je dirnuta Marijana uzvratila poljupcima.

Antonija i Marijana našle su se ipak u nezgodnoj situaciji, točnije na kiši bez kišobrana, a Blaće, koje se cijela 'skupila', na kraju je i sama sarkastično primijetila kako je 'došla smrzavati se'.

I Horvat i Duško su se požalili kako se na smetlištu smrzavaju, a onda su i zapjevali pjesmicu koju su morali naučiti, a Big Brother je bio zadovoljan iako Duško nije naučio nijednu riječ engleskog kako treba.

Zezanciju u toploj BB kući prekinule su nominacije.

George je nominirao Nikolu jer mu 'stalno ide iza leđa' i Emu jer mu je 'mnogo dosadna'.

Bojana je nominirala Emu jer joj smeta što rasprema za drugima i Soraju jer s njom 'ima najmanje dodirnih točaka i jer je arogantna i prepotentna'.

Marijana, koja je za nominacije odjenula minicu, u ispovjedaonici je svoj glas dala Lesteru te Emi, koja ju je 'danas iznervirala'.

Nemeš je također nominirao Emu zato jer je 'aljkava i ulijeće u razgovore, i jer je obrisala nos o krpu i vratila je u kuhinju', te Georgea jer 'zna ponekad da bude banalan'.

Soraja, koja je za nominacije odjenula vruće hlačice, nominirala je Bojanu jer 'se nisu našle' i Georgea jer 'nekad pređe granicu ponašanja'.

Mila je nominirala Emu 'jer se najmanje uklopila' i Dražena jer 'imaju najmanji kontakt'.

Nikola je nominirao Georgea te Soraju jer mu nisu jasni neki njeni postupci.

Dražen se također odlučio za Georgea, a nominaciju je udijelio i Milanu, i to zbog toga što hrče pa nije mogao spavati zbog njega.

Ema nije duljila nego se brzo odlučila za Soraju jer 'nije pokazala ljubav', a potom i za Milu jer 'nije bila jednaka prema svima'.

Slavica je kao kapetan koji ima prvo dvostrukog glasa dotukla Emu i Georgea kojima je udijelila četiri, odnosno dva glasa.

Na kraju je Big Brother objavio stanarima kako su za izlazak nominirani George, Soraja i Ema.

Duško je još jednom zatražio da napusti smetlište i ide Kući.

'Nemam stvari, nemam obuću, nemam zimsku odjeću. Drugo, oni su školovani, pametni, nije ovo igra za mene', požalio se Duško.

No, uskoro je uslijedio preokret. Big Brother je stanarima smetlišta dopustio da odluče tko će od nominiranih ispasti iz Kuće i pridružiti im se na smetlištu.

Oni su izabrali Soraju, i to prvenstveno kako bi Dušku uljepšali boravak na smetlištu. Duško je objasnio Big Brotheru kako želi da ispadne Soraja jer mu je ona najljepša.

Nakon što je obaviještena da baš ona izlazi iz Kuće, Soraja nije gubila vrijeme. Izljubila se sa svima, zapjevala za odlazak i ostavila putne torbe ispred Kuće.

Poslije izlaska objasnila je i da joj je malo i drago što je izašla.

'I žao mi je i nije. Vlada čudna atmosfera, počeli su klanovi i svađe', rekla je Soraja.

No uskoro nakon odlaska Soraje u Kuću je ušla nova stanarka, 23-godišnja Tamara iz Beograda, koja je odmah otkrila da voli oženjene muškarce.

Kao šećer na kraju, u Big Brother je ušao i nindža, koji će pomagati stanarima smetlišta da iz Kuće dobiju što žele.

Vezani članci:

arti-201103200288006 arti-201103200126006 arti-201103190088006 arti-201103180196006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali