Play ponuda

U DUBROVNIKU USKORO POČINJE SNIMANJE NOVOG 'BONDA': / Agent 007 mogao bi Hrvatskoj donijeti milijune

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Uz sve zlikovce i uništavanje koje sa sobom donosi James Bond, Hrvatskoj bi mogao donijeti i milijune dolara kada u siječnju 2018. u Dubrovniku počne snimanje 25.

27.9.2017.
17:41
Screenshot/YouTube
Play ponuda

Jutarnji list saznaje iz izvora bliskih britanskoj produkciji da Daniel Craig, koji će još jednom tumačiti Jamesa Bonda, u Dubrovnik stiže u siječnju sljedeće godine. Još uvijek se pregovara hoće li se film snimati i na drugim lokacijama u Hrvatskoj.

Dubrovnik se već proslavio kao kulisa za 'Igru prijestolja', 'Star Wars' i najnoviju ekranizaciju priče o Robinu Hoodu, a gostovanje u novom filmu o Bondu trebalo bi osigurati gradu desetke milijuna kuna.

U novom nastavku Bond će se boriti protiv slijepog i genijalnog negativca koji je na čelu organizacije 'Unija'. Iako je Craig nakon snimanja prošlog nastavka izjavio da ne želi nikada više glumiti tajnog agenta riječima: 'Prije bih si prerezao žile nego ponovno glumio Jamesa Bonda', izgleda da su ga uspjeli nagovoriti novcem. Britanski mediji spekuliraju da bi Craig za ulogu u novom filmu mogao zaraditi oko 860 milijuna kuna.

Play ponuda
Play ponuda