Play ponuda

Stare snimke zbog kojih će naše zvijezde crvenjeti

shimmer fallback

Gledanje starih fotografija ili snimaka gotovo uvijek uz salve smijeha potiče i komentare na račun odjeće, frizura i mladolikog izgleda.

19.12.2010.
14:15
Play ponuda

U spotu grupe More za pjesmu Hajde da se mazimo iz 1983. godine, uz mladu Doris Dragović pojavljuje se i tada 27-godišnji Jasmin Savros, koji je tada u bendu svirao bubnjeve. Moramo priznati da je spot za 80-e bio prilično odvažan.

U spotu grupe Boa za pjesmu Stup od soli iz 1990. godine, jedan od pratećih vokala je naša glazbena diva Vanna.

Nina Badrić pjevala je 1988. na koncertu povodom Dana Republike sa Zvjezdicama Neka vječno živi domovina moja , a posebno nam je draga i u spotu za desertnu kremu Ledolinu.

Skroz slatka snimka Ivane Husar iz 1987. godine, gdje kao 10-godišnja curica pjeva pjesmu Moja baka.

Poznati glumac i povremeni voditelj Rene Bitorajac intervjuirao je jednog od najomiljenijih kantautora s ovih prostora Đorđa Balaševića. Jedan je još imao kosu, a drugi boju.

Fotografije benda Brze banane, nastalog krajem 80-ih, a okupljenih oko Mladena Burnaća, cijela je riznica današnjih zvijezda na počecima karijere - pogledajte samo kako su izgledali Severina, Ivana Banfić i Sandi Cenov koji su pjevali na njihovom singlu Kiša mi ne smeta iz 1990.

U spotu za duet Jure Stublića i Massima Savića Zamisli život u ritmu muzike za ples za stolom đuska i veseli se HTV-ova urednica Marija Nemčić.

U spotu velikog hita Kad srce kaže da Sandija Cenova s početka 90-ih prošlog stoljeća, u smiješnim se izdanjima pojavljuju tadašnje muške snage ET-a i Tony Cetinski.

Prije nego li je postala poznata pjevačica i 'poželjna udavača' Maja Šuput pojavila se kao plesačica u spotu Veline Shery, shery.

Bivša TV voditeljica Monika Kravić pojavila se u spotu Petra Graše za pjesmu Tko nam brani iz 1999. godine.

Čini se da Mladen Burnać ima nos za buduće zvijezde, pa je tako ukebaoNives Celzijus dok je imala samo 16 godina i njome 'začinio' svoj spot za pjesmu Ne zovi mama policajce.

Vezani članak:

arti-200909290477006

Play ponuda
Play ponuda