Play ponuda

Ovo sigurno niste znali o Nicole Kidman!

shimmer fallback

Za potrebe promocije novog filma The Hemingway & Gellhorn slavni glumci Nicole Kidman i Clive Owen za američki magazin W pozirali su kao zaljubljen par s početka šezdesetih godina.

17.4.2012.
10:26
Play ponuda

Nicole Kidman i Clive Owen novi su ljubavni par, ali samo u novom filmu The Hemingway & Gellhorn u kojem su odigrali glavne uloge – Ernesta Hemingwaya i njegovu suprugu Martu Gelhorne.

Marta je bila jedina od njegove četiri supruge koja je zatražila razvod. Inspirirala ga je da napiše roman Kome zvona zvone.

Za potrebe promidžbe HBO-ova filma glumci su snimili zanimljiv editorijal za američki magazin W, u kojem glume zaljubljeni par s početka šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Za razliku od odvažne Gelhorne koju glumi, Kidman priznaje da joj ta karakterna osobina privatno nedostaje.

'Moj suprug Keith Urban smatra da sam previše osjetljiva žena za koju je ovaj svijet presirov i nerijetko zbog toga budem povrijeđena. No zato imam njega da me čuva', otkrila je 44-godišnja glumica.

Owen je pak otkrio kako je upoznao svoju suprugu Saru Jane Fenton, s kojom je u braku punih 17 godina.

'Bilo je to na koledžu kad sam u dramskoj grupi u predstavi Romeo i Julija glumio Romea. Kad sam ugledao Saru koja je bila Julija, znao sam da joj neću moći odoljeti', kaže glumac, koji je u braku dobio dvije kćeri.

Play ponuda
Play ponuda