POGLEDAJTE TRAILER / Snimljen film o najpraćenijem sudskom postupku: Jesu li Megan i Mark dobro 'skinuli' Johnnyja Deppa i Amber Heard?

Image
Izvor: Profimedia

Film prikazuje suđenje između bivših supružnika - Johnnyja Deppa i Amber Heard - i medijski cirkus koji ih je pratio u tom razdoblju

29.9.2022.
12:50
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svjetlo dana ugledao je igrani film "Hot Take: The Depp/Heard Trial" koji prikazuje suđenje za klevetu 59-godišnjeg glumca Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge, 36-godišnje glumice Amber Heard.

Američka streaming platforma na YouTubeu je podijelila trailer. Glumačku ekipu novog filma čine Mark Hapka kao Depp, Megan Davis kao Heard, Mary Carrig kao Heardova odvjetnica Elaine Bredehoft i Melissa Marty kao Deppova odvjetnica Camille Vasquez.

Film prikazuje suđenje između bivših supružnika i medijski cirkus koji ih je pratio u tom razdoblju. Ipak, ne odvija se cijeli film u sudnici te su prikazane Deppove reakcije na komentare njegove bivše supruge, moguće rekreacije zlostavljanja, pa čak i reakcije obožavatelja, a režirala ga je Sara Lohman.

Image
'IZ DRUGE RUKE' /

Amber Heard pred kamerama izvukla nove dokaze o Deppovu zlostavljanju: 'Pogledajte što mi se dogodilo...'

Image
'IZ DRUGE RUKE' /

Amber Heard pred kamerama izvukla nove dokaze o Deppovu zlostavljanju: 'Pogledajte što mi se dogodilo...'

Podsjetimo, Depp je tužio svoju bivšu suprugu za klevetu i tražio 50 milijuna dolara zbog teksta kojeg je objavila 2018. godine u kojem je sebe opisala kao "javnu osobu koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje". Deppovi odvjetnici odmah su reagirali i rekli su da je glumac u tekstu lažno optužen da je zlostavljač.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako Heard nije izravno spomenula Deppa, glumac je bio prisiljen napustiti franšizu "Fantastične zvijeri". Nedugo nakon toga, našli su se na sudu. Bila je to jedna od najpraćenijih sudskih parnica u povijesti.

Cijeli je svijet pratio iznimno napeto suđenje, na kraju kojeg je porota stala na Deppovu stranu. Utvrdila je su optužbe Amber Heard u Washington Postu bile zlonamjerne i dodijelila je Deppu 10 milijuna dolara odštete i pet milijuna dolara kaznene odštete.

Ipak, na samom je kraju Heard dobila protutužbu za klevetu i dobila dva milijuna dolara. Radilo se o situaciji kad je Johnny optužio Amber i njezine prijatelje da su smislili priču za policajce pod vodstvom njezina odvjetnika i publicista. Suđenje za klevetu započelo je u travnju ove godine i trajalo je gotovo dva mjeseca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču