JESSICA ALVES ŠOKIRALA NOVIM ZAHVATOM / Bivši 'ljudski Ken' odstranio 20 posto želuca! 'Više uopće ne osjećam glad'

Jessica je otkrila kako se je zbog operacije promjene spola i uzimanja hormona udebljala

16.6.2021.
22:06
Instagram/Jessica Alves
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jessica Alves (37) nekad je bila muškarac koji se zvao Rodrigo. Željela je izgledati kao lutka, pa se pomoću plastične kirurgije transformirala u "ljudskog Kena", a potom je postala Jessica. Ona je najpoznatija po svojim plastičnim operacijama, a za Daily Mail otkrila sve o svojoj najnovijoj.

Njoj je ostalo samo "20 posto" želuca nakon što se je prije dva tjedna podvrgnula operaciji želučanog rukava u Turskoj. Ona je jako zadovoljna rezultatom tog zahvata te je otkrila kako gubi "jedan kilogram dnevno", dok "konzumira samo detoksikacijska pića".

"Prije 14 dana operirala sam želudac jer sam imala 102 kilograma, a dijeta koju sam držala nije davala nikakve rezultate", kazala je Jessica te je naglasila kako je to najbolja stvar koju je ikad učinila.

Ne namjerava stati s operacijama

"Operacija želučanog rukava bila je najbolje što sam napravila jer više ne osjećam glad, niti žudim za hranom".

Jessica je otkrila kako se je zbog operacije promjene spola i uzimanja hormona udebljala. "Pripisujem debljanje svim operacijama koje sam radila u posljednje dvije godine kao dio moje tranzicije uz hormonsku terapiju. Hormoni zadržavaju puno tjelesne tekućine i zbog toga sam stalno gladna".

Jessica je otkrila i što će sljedeće operirati.

"Sad je na redu još jedan zahvat na nosu i feminizacija glasa. Ali zasad bih voljela uživati ​​u ljetu i brinuti se o sebi i svom zdravlju", kazala je.

Ona je do sada na plastične operacije potrošila više od 650.000 dolara (nešto više od četiri milijuna kuna), a često je na meti kritičara zbog silnih zahvata koji joj ugrožavaju život.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali