Mjesec inovacija i istraživanja

Sveučilište u Zagrebu prvi put organizira Mjesec inovacija i istraživanja, u sklopu kojega će se od 9. do 28. ožujka održati niz predavanja, seminara i radionica koje će sveučilišnim zaposlenicima približiti ideju inovativnog istraživanja.

S ciljem razvijanja istraživačkog profila zagrebačkog Sveučilišta, tijekom ožujka na različitim će se skupovima raspravljati o financiranju inovativnog istraživanja i razvoja, suradnji sveučilišnih istraživača s industrijskim partnerima te upravljanju intelektualnim vlasništvom u istraživačkim projektima, priopćeno je danas iz zagrebačkog Sveučilišta.

Manifestacija “Mjesec istraživanja i inovacija na Sveučilištu u Zagrebu” počet će sutra, 9. ožujka, predavanjem o financiranju inovativnog istraživanja i razvoja, na kojemu će biti predstavljeni svi relevantni izvori financiranja istraživanja (BICRO, UKF, HIT, NZZ, SIIF). Istodobno će u prostorima Sveučilišta, u Zvonimirovoj ulici 8, biti održan sajam na kojem će se predstaviti institucije s programima financiranja istraživačkih projekata.

Povratak na Net.hr