KAD ĆE SUNCE? / Za vikend nastavak nestabilnog vremena: U subotu pretežno oblačno uz povremenu kišu

Na kopnu ni idući dani ne donose promjenu - ostaje nestabilno s povremenom kišom, u nedjelju i utorak u većini predjela i potpuno oblačno. Zapuhat će vjetar sa sjevera, na zapadu povremeno i jak, ali temperatura će u novom tjednu malo rasti pa će dnevna većinom biti iznad 15 stupnjeva

15.4.2023.
7:10
VOYO logo

SUBOTA

Uz djelovanje ciklone će i danas biti umjereno ili pretežno oblačno, rijetko uz malo sunca, a i dalje u većini predjela povremena kiša, na Jadranu i pljuskovi s grmljavinom, lokalno u Dalmaciji i izraženi, a u gorskim predjelima će još prijepodne biti i susnježice ili snijega. Puhat će slab do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, a u Dalmaciji i dalje jako jugo. Temperatura većinom između 11 i 16, jedino u Gorskom kotaru malo niža.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Ni idući dani ne donose promjenu - ostaje nestabilno s povremenom kišom, u nedjelju i utorak u većini predjela i potpuno oblačno. Zapuhat će vjetar sa sjevera, na zapadu povremeno i jak, ali temperatura će u novom tjednu malo rasti pa će dnevna većinom biti iznad 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Nestabilno i na Jadranu bit će povremene kiše ili pljuskova. Ostaje vjetrovito - još u nedjelju u Dalmaciji i jako jugo, dok će na sjevernom dijelu zapuhati jaka bura, u novom tjednu burno duž cijele obale. Postupno će i ovdje biti malo toplije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo