prevrtljivi svibanj / Unatoč kiši, ostaje toplo. Sunčano diljem zemlje, ali neće biti sasvim stabilno

U kopnenim predjelima toplo uz 25 °C, a na Jadranu i vrlo toplo

25.5.2023.
7:10
VOYO logo

Danas u unutrašnjosti djelomice sunčano, mjestimice će uz dnevni razvoj oblaka biti pljuskova, izglednije u Slavoniji i Zagori, rijetko i na južnom i srednjem Jadranu, a malo kiše će pasti ponegdje u gorju. Puhat će slab do umjeren sjeverac, pod Velebitom jaka bura, navečer s olujnim udarima, a drugdje duž obale slaba do umjerena, sredinom dana u okretanju na vjetar s mora. U kopnenim predjelima toplo uz 25 °C, a na Jadranu i vrlo toplo.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Idućih dana ostaje promjenjivo, iako ćemo imati dosta sunčana vremena, neće biti sasvim stabilno pa će lokalnih pljuskova u petak i subotu biti uglavnom na istoku zemlje i u unutrašnjosti Dalmacije, a onda početkom novog tjedna i drugdje. Vikend većinom suh i sunčan, a u nedjelju i manje vjetrovit, uz to ostaje toplo uz 25 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu sunčano, često i potpuno vedro, a jačeg razvoja oblaka će biti uglavnom u Zagori, lokalno i na jugu, ali ti pljuskovi će biti rijetki i kratkotrajni. Bura će u početku biti jaka s olujnim, pod Velebitom i orkanskim udarima, a zatim od nedjelje manje vjetrovito. Temperatura se neće previše mijenjati pa će i idućih dana biti vrlo toplo, lokalno i vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo