PRIPREMITE KIŠOBRANE / Promjenjiva subota uz kraća sunčana razdoblja. Od sredine dana česta i obilna kiša

Idućih dana na Jadranu vjetrovitije, u Dalmaciji uz neugodno jako, na udare i olujno jugo, koje će tek sredinom tjedna oslabjeti, a na sjevernom dijelu će biti pojačane bure. Uz to i idućih dana promjenjivo s kišom i pljuskovima, izraženijim i obilnijim u nedjelju, utorak i srijedu prijepodne

13.5.2023.
7:10
VOYO logo

Danas promjenjivo uz kraća sunčana razdoblja, prijepodne kiša rjeđa i slabija, zatim od sredine dana, a osobito navečer česta, lokalno i obilna, u Dalmaciji su mogući i izraženiji pljuskovi. Puhat će slab do umjeren vjetar s juga, na moru navečer i jako jugo. Dnevna temperatura većinom između 15 i 21, u gorju malo niža.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

U nedjelju je na redu novo jače naoblačenje s kišom, lokalno će biti i izraženijih pljuskova, zatim u ponedjeljak manje kiše, ali već utorak opet jača i izraženija. Izgleda da će tek drugi dio tjedna biti manje kišan, ali ni tada sasvim stabilno. Temperatura u nedjelju niža, zatim u novom tjednu opet u porastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu vjetrovitije, u Dalmaciji uz neugodno jako, na udare i olujno jugo, koje će tek sredinom tjedna oslabjeti, a na sjevernom dijelu će biti pojačane bure. Uz to i idućih dana promjenjivo s kišom i pljuskovima, izraženijim i obilnijim u nedjelju, utorak i srijedu prijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo