VREMENSKE (NE)PRILIKE / Promjenjiva nedjelja: Uz obalu sunčano, kiša i pljuskovi češći na kopnu, a mogući i na Jadranu

Početkom novog tjedna napokon nekoliko stabilnijih i sunčanijih dana, još će samo u ponedjeljak lokalno u gorju i na jugu zemlje pasti poneki kraći pljusak, zatim u utorak i srijedu većinom sunčano i manje vjetrovito. Od četvrtka opet raste naoblaka i vjerojatnost za novom dozom kiše i pljuskova

11.6.2023.
7:10
VOYO logo

Do kraja dana promjenjivo, uz obalu dulja sunčana razdoblja, a kiše i pljuskova će biti češće u kopnenim predjelima, lokalno i izraženih, a poneki je moguć i na Jadranu. Puhat će većinom umjeren sjeverni vjetar, uz pljuskove i jak, u Dalmaciji sjeverozapadnjak i zapadnjak, a pod Velebitom sve jača bura. Dnevna temperatura na kopnu malo niža, a na Jadranu bez veće promjene.

U NOVOM TJEDNU

Početkom novog tjedna napokon nekoliko stabilnijih i sunčanijih dana, još će samo u ponedjeljak lokalno u gorju i na jugu zemlje pasti poneki kraći pljusak, zatim u utorak i srijedu većinom sunčano i manje vjetrovito. Od četvrtka opet raste naoblaka i vjerojatnost za novom dozom kiše i pljuskova, lokalno će opet biti i izraženijih nevremena. Temperatura malo niža, osobito u unutrašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo