PRIPREMITE KIŠOBRANE / Promjenjiv početak tjedna: U ponedjeljak i utorak oblačno uz kišu i pljuskove, u srijedu vedrije

Na Jadranu utorak kiša i pljuskovi, zatim barem djelomice sunčano. U Dalmaciji i dalje jugo, a na sjevernom dijelu će puhati jaka i vrlo jaka bura, a u srijedu će duž cijele obale imati i olujne udare. Temperatura do sredine tjedna malo niža, ali onda opet toplije

24.4.2023.
7:10
VOYO logo

Uz pad tlaka zraka već su se jučer počeli skupljati oblaci, a ponedjeljak i utorak će obilježiti kiša i pljuskovi, lokalno i izraženi.

Image
Foto: RTL

Danas umjereno ili pretežno oblačno s kišom ili pljuskovima, koji će lokalno biti i izraženi, osobito poslijepodne na sjevernom Jadranu i u gorju. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, zatim krajem dana sjeverac, a duž obale umjereno i jako, mjestimice i olujno jugo, a onda na sjevernom dijelu bura. Uz oblake i oborine dnevna temperatura će biti malo niža – većinom između 14 i 22 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Još utorak česta, lokalno i obilna kiša, a zatim od srijede vedrije – bit će barem djelomice sunčano, a onda za vikend opet višak oblaka, povremeno i malo kiše i to izglednije u subotu navečer. Zapuhat će sjeverac uz koji će biti nešto svježije, ali već od petka smo opet na 20-ak stupnjeva.

Image
Foto: RTL

Na Jadranu utorak kiša i pljuskovi, zatim barem djelomice sunčano. U Dalmaciji i dalje jugo, a na sjevernom dijelu će puhati jaka i vrlo jaka bura, a u srijedu će duž cijele obale imati i olujne udare. Temperatura do sredine tjedna malo niža, ali onda opet toplije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo