promjenjivo / Od sredine tjedna proljetno vrijeme, ali ne spremajte kišobrane. Od subote se vraća kiša

Image
Foto: Shutterstock

Od sredine do kraja tjedna očekuje nas pravo proljetno vrijeme. Sunčano i toplo će biti na kopnu i moru, a unatoč stalnom rastu temperatura, u subotu nas ipak očekuju padaline

27.4.2023.
7:10
Shutterstock
VOYO logo

Od sredine do kraja tjedna očekuje nas pravo proljetno vrijeme. Sunčano i toplo će biti na kopnu i moru, a unatoč stalnom rastu temperatura, u subotu nas ipak očekuju padaline.

PROLJETNO, KRAJEM TJEDNA NOVA PROMJENA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme danas bez veće promjene.

Na Jadranu većinom sunčano, često i potpuno vedro, a u unutrašnjosti će oblaci povremeno kvariti vedrinu neba, lokalno će uz jači razvoj oblaka pasti i poneki kraći pljusak. Uz obalu prijepodne burin, zatim vjetar s mora, a dnevna temperatura većinom od 15 do 20 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još sutra bez veće promjene, a onda se za vikend vrijeme nažalost mijenja. Kiša je izglednija u subotu poslijepodne, u nedjelju će većinom izostati, a onda će je u ponedjeljak opet bit često, utorak je moguća i obilna oborina. Zapuhat će južina, s njom će i temperatura sve više rasti pa će unatoč kiši i pljuskovima tijekom produženog vikenda biti toplo.

IDUĆIH DANA NA MORU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranu u petak pretežno sunčano, zatim oblačnije, ali do ponedjeljka većinom suho, a onda će i ovdje biti kiše i pljuskova, krajem dana i izraženih nevremena. Zapuhati jugo, u novom tjednu i pojačati. Malo će porasti jutarnja temperatura, a dnevna ostaje oko 20 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo