minusi ostaju / I idućih dana u hladnom valu. Temperatura će rasti iza subote. U gorju oblačno s malo snijega

Idućih dana u unutrašnjosti pretežno sunčano, za vikend više oblaka, a u nedjelju će biti i slabih oborina - na istoku zemlje poslijepodne, a navečer i u gorju. Do subote ujutro ostajemo u hladnom valu, a zatim će temperatura rasti. Iako će i dalje biti minusa, oni će biti manje izraženi, a i dnevna će već za vikend biti osjetno viša

8.2.2023.
7:10
VOYO logo

Hladnoća obilježava ove dane, osobito hladna su jutra, a uz obalu dojam hladnoće pojačava umjerena i jaka bura s olujnim udarima.

SRIJEDA

Ostajemo u polju prostrane anticiklone, ali danas neće biti sasvim sunčano ni stabilno, rijetko će u gorju zalepršati poneka pahulja snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijepodne na Jadranu, osobito u Dalmaciji pretežno sunčano, dok će u unutrašnjosti s istoka rasti naoblaka, rijetko može pasti malo slabih oborina. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na moru umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima hladno s temperaturom tek malo iznad nule. Bit će umjereno ili pretežno oblačno, većinom suho, a tek rijetko može zalepršati koja pahulja, ali već navečer će se razvedravati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Slavoniji, Baranji i Srijemu u početku uglavnom oblačno, a prvi večernji sati će i ovdje donijeti kidanje naoblake. Temperatura između -1 i 2 stupnja, a puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak.

U Dalmaciji pretežno sunčano, temperatura do najviše 6, 7 stupnjeva, a dojam hladnoće će pojačavati umjerena i jaka bura s olujnim udarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano i vjetrovito uz olujne i orkanske udare bure. U gorju pretežno oblačno, povremeno s vrlo malo snijega. Temperatura u gorskim predjelima cijeli dan ispod nule, a na moru oko 4, 5 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Idućih dana u unutrašnjosti pretežno sunčano, za vikend više oblaka, a u nedjelju će biti i slabih oborina - na istoku zemlje poslijepodne, a navečer i u gorju. Do subote ujutro ostajemo u hladnom valu, a zatim će temperatura rasti. Iako će i dalje biti minusa, oni će biti manje izraženi, a i dnevna će već za vikend biti osjetno viša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu idućih dana pretežno sunčano, ali i dalje hladno - još u četvrtak česti minusi, a dojam hladnoće će pojačavati jaka bura koja će pred vikend napokon popustiti i okrenuti na sjeverozapadnjak. S popuštanjem bure će krajem ovog i početkom novog tjedna biti ugodnije.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo