uljepšali dan učenicima /

Zubomobil pjesmom otjerao strah od stomatologa i u Belaju

Image
Foto: Promo

Orbitova vesela mobilna stomatološka ordinacija - Zubomobil posjetila je osnovnoškolce u Belaju, a neočekivano iznenađenje bila je ambasadorica Doris Pinčić Rogoznica koja je razveselila sve prisutne

6.10.2017.
12:19
Promo
VOYO logo

Stručni tim Zubomobilove ekipe sastavljen od stomatologa i njihovih asistenata danas je svojim posjetom uljepšao dan učenicima osnovne škole Barilović i područne škole Belaj. Dodatni razlog za veselje kod mališana bio je dolazak ambasadorice Doris Pinčić Rogoznice koja je Zubomobilovom himnom uspjela otjerati početni strah od stomatologa kod djece.

Posjetom u Belaju zaključen je drugi tjedan Zubomobilove turneje tijekom koje je u planu pregledati više od 5000 djece. U prvom tjednu Zubomobilova ekipa uspjela je pregledati u 10 matičnih i 10 područnih škola ukupno 950 djece od kojih 236 mališana nije imalo karijes. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubomobil je na svoje putovanje tijekom kojeg će obići preko 55 osnovnih škola krenuo 25. rujna i do sada je obišao: Brela, Podgoru, Split, Seget Donji, Vodice, Kistanje, Škabrnju, Posedarje, Rab, Karlobag, Novigrad, Mrkopalj, Ogulin, Josipdol. Cetingrad, Karlovac, Draganić i Netretić. Nakon Belaja kreće prema Donjoj Stubici gdje mališane čekaju brojna iznenađenja te puno zabave i smijeha.

Glavni partner projekta Orbit daruje osmijeh je Hrvatska komora dentalne medicine, a Orbitovu globalnu inicijativu u Hrvatskoj podržali su: Plidenta i Sirona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek i aktivnosti kampanje pratite na https://www.orbit-zubomobil.hr - ključnom mjestu komunikacije koje sadrži sve detalje o projektu, kao i na Facebook stranici Orbit Hrvatska.

O projektu "Orbit daruje osmijeh"

Projekt "Orbit daruje osmijeh" dio je globalne Orbit® Smile Back™ inicijative koja diljem svijeta podupire aktivnosti s ciljem zaštite oralnog zdravlja djece. Pomoć u zaštiti zdravlja zubi naših najmlađih osigurava im potrebno samopouzdanje za iskren i zarazan osmijeh. U trenucima kad četkanje zubi nije moguće, konzumacija guma za žvakanje bez šećera u trajanju od 20 minuta nakon jela dokazano štiti zube te je idealan način za održavanje zubi čistima i zdravima nakon jela i pića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo