trendovi /

Znate li koja je brada postala pravi hit sezone?

Image
Foto: PROMO

Trodnevna, hipsterska s brkovima ili impresivna gusta brada? Znate li kakve brade se nose ove jeseni? Nakon nekoliko sezona gustih takozvanih profesorskih brada koje su postale pravi statement, ove jeseni trendovi se mijenjaju

1.7.2019.
9:27
PROMO
VOYO logo

Baš poput novih trendova, koje pratimo svake sezone kad je u pitanju odjeća, sportska oprema ili automobili, s prvim hladnijim danima stiže i novi trend u izgledu i stiliziranju brade – petodnevna brada. Idealna brada za potpuno novi način brijana koji nudi Philips OneBlade tehnologija.

Image
Foto: PROMO

ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRADE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ljetnih avantura, praznika, sportskih aktivnosti za vrijeme odmora, na licima muškaraca osvanule su brade koje ističu njihovu posebnost i osobnost, lako se uklapaju u svaki stil odijevanja i ne smetaju pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti poput primjerice bavljenja sportom. Sjećate se stila trodnevne brade, koja je ostavljala savršen dojam modernog i ležernog muškarca, pomalo drskog i buntovnog? Nešto muževnija varijanta, petodnevna brada, ove je sezone postala pravi hit. Ona je dovoljno duga da bi se istinski poklonici brade osjećali ponosnim jer ju mogu stilizirati i jer je postala dominantna na njihovom licu. S druge strane, dovoljno je kratka da je jednostavna za održavanje i svakodnevno oblikovanje.

Image
Foto: PROMO

BRIJANJE U SAMO PAR SEKUNDI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok neki misle da je jako jednostavno pustiti bradu da raste, pravi znalci znaju da dobra brada zahtijeva puno više truda. Ključan je dobar izbor aparata za brijanje, a Philips OneBlade donosi pravu revoluciju. Uz njegovu asistenciju možete brijati, podrezivati i oblikovati različite dužine brade. Savršen je za sve oblike brade jer ima dvostrane oštrice zahvaljujući kojima se možete brijati u svim smjerovima pa brijanje traje svega nekoliko sekundi. Njegova precizna tehnologija omogućava jednostavno stiliziranje, a uz pomoć tri češlja različite dužine jednostavno oblikujte brade raznih dužina. Njegove oštrice su dizajnirane za dugotrajne rezultate, a baterija koja traje do 45 minuta čini ga odličnim aparatom kojeg možete nositi na putovanje i ne brinuti za punjenje.

Image
Foto: PROMO

Jedno je sigurno, muškarci će i ove sezone ponosno pokazivati svoju bradu, koja je sad već postala pravi statement. Vratila se na velika vrata i postala dio svakodnevne rutine samosvjesnih muškaraca kojima je ovaj ukras na licu ne samo znak stila i muškosti nego njihov osobni stilski potpis. Jedno se pravilo, kad su u pitanju brade, ne smije zaboraviti. Samo njegovana i održavana brada je dobra brada.

Više informacija potražite na linku Philips OneBlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo