jasno i glasno /

Zlatko Komadina: 'Milanka Opačić je trebala ostati neutralna, njena podrška Orsatu Miljeniću je neprimjerena'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'To govori i o tome koliko je Iblerov trg dosad bio neutralan'

7.11.2016.
12:55
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Primorsko-goranski župan i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zlatko Komadina izjavio je u ponedjeljak kako je podrška potpredsjednice SDP-a Milanke Opačić kandidatu za predsjednika stranke Orsatu Miljeniću neprimjerena i da je trebala ostati neutralna.

Komadina je to rekao odgovarajući pitanje kako komentira to što se potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić, koja je dobila mandat da sad vodi stranku, opredijelila za jednog kandidata za Orsata Miljenića i time ugrozila svoju neutralnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je ocijenio to govori i o tome koliko je Iblerov trg (sjedište SDP-a) dosad u izbornim procesima bio neutralan.  Radi se o tome da  ljudi koji su međusobno surađivali i bili članovi Vlade i dalje žele ostati u vrhu stranke. Razumijem njihovu želju, međutim, o tome će odlučiti članovi konvencije za  stranačka tijela,  a svi članovi stranke za predsjednika, rekao je Komadina.

Radi se o neprimjerenoj izjavi gospođe Opačić iz jednostavnog razloga,  jer se jedina  nije kandidirala, a svi ostali potpredsjednici su se kandidirali za predsjednika stranke, rekao je  Komadina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komadina je na pitanje tko sada vodi stranku odgovorio da ne zna.  „Ne bih znao, nisam član nacionalnog vodstva u ovom trenutku“, rekao je  i dodao kako su  izbori raspisani, da se rokovi znaju, da prvi krug počinje a u ovom trenutku možda i ne treba biti  „pilota u avionu“,  jer „ima automatski pilot koji nas  vodi na izbore.“

Komadina je na kraju naglasio da nema mjesta za zabrinutost za SDP, kako će se izborni ciklus završiti, a stranka konsolidirati, a da sada ima malo izbornog folklora, kao i nepotrebnih međusobnih optužbi koje štete stranci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo