MAMA DAJE DŽEPARAC / Željka Markić brani Bartulicu na X-u: 'Iznijet ću dvije logične mogućnosti. Polako i razgovijetno'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Otvorila se prilika za kupovinu kuće na Prviću, želiš ući u tu investiciju, ali prodavatelji ne žele čekati da tvoja mama proda kuću. Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, kredit ćeš zatvoriti kad uđe novac od nasljeđa

6.6.2024.
14:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Željka Markić, šefica udruge U ime obitelji branila je Stephena Nikolu Bartulicu na X-u. Reagirala je na objavu Maje Sever koja je napisala:

"Nemam ništa protiv obitelji gospodina Bartulice, niti sam u kampanji protiv njega zbog vrijednosti za koje se zalaže. Iskreno mi nije jasno zašto je uzeo kredit, na koji će plaćati kamate, ako mu je majka darovala sredstva od prodaje nekretnine u elitnom zg naselju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željka Markić stala je u orbanu: "@severmaja nema ništa protiv njega. Iako danima reklamira njegovo blaćenje. Sad joj iskreno nije jasno zašto bi netko kome je mama poklonila novac - podigao kredit. Iznijet ću samo 2 logične mogućnosti. Polako i razgovijetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaš da ćeš uskoro dobiti novac od nasljeđa, otvorila se prilika za kupovinu kuće na Prviću, želiš ući u tu investiciju, ali prodavatelji ne žele čekati da tvoja mama proda kuću. Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, kredit ćeš zatvoriti kad uđe novac od nasljeđa.

Image
ŠTO JE ISTINA? /

Bartulica poručio da mu majka plaća troškove, Jandroković: 'Neka objasni svoje prihode i rashode'

Image
ŠTO JE ISTINA? /

Bartulica poručio da mu majka plaća troškove, Jandroković: 'Neka objasni svoje prihode i rashode'

Znaš da ćeš dobiti novac od nasljeđa, ali ti osim novca za kupovinu kuće treba i novac za njezinu obnovu… Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, dobiješ novac od nasljeđa kojim pokrivaš dio svojih životnih troškova, ostatak ulažeš u obnovu kuće", objasnila je Markić na X-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je otkriveno kako Bartulica mjesečno na rate kredita ode 3562 eura, a prema imovinskoj kartici, zajedno sa suprugom, imaju mjesečne prihode od 3600 eura. Jučer je pojasnio da mu majka podmiruje financijske troškove te da je prodala kuću i pomogla mu oko kupovine na Prviću.

POGLEDAJTE VIDEO: Stjepo Bartulica već drugi dan ne pojašnjava kako on i supruga žive od samo 135 eura na mjesec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo