sitni interesi /

Zbog spornog murala u Dubrovniku oglasila se i Torcida: 'Cijela situacija se iskorištava zbog jeftinih političkih bodova'

Image
Foto: Torcida

'Ne treba nam podrška nikakvih političkih stranaka niti politički obojanih udruga, a smiješni su pokušaji nekih političara u pozivanju na građanski neposluh'

15.12.2016.
17:34
Torcida
VOYO logo

Torcida Split je na svojoj službenoj stranici objavila stav oko murala na ulazu u Mokošicu, javlja Dubrovački dnevnik. U nastavku pročitajte što su poručili.

"U cilju pravodobnog informiranja zainteresirane javnosti i nakon dogovora s našom podružnicom iz Mokošice, dužni smo se osvrnuti na događaje koji se proteklih dana odvijaju u Mokošici, a u središtu čega je ime Torcide i naši grafiti. Cijela priča oko grafita na ulazu u Mokošicu je počela nakon što su lokalne vlasti pokušale izbrisati grafit posvećen voljenom klubu koji na istom mjestu stoji zadnjih 15-tak godina. Naš stav o tom pokušaju brisanja momci iz podružnice su iskazali svojom inicijalnom reakcijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, kao što je i inače slučaj u našoj državi, na kraju se sve ispolitizira i iskorištava zbog dobivanja jeftinih političkih bodova. Inicijalna iskrena namjera naših momaka u zaštiti jednog od simbola Mokošice sada se pokušava iskoristiti uvlačenjem cijele Torcide u lokalnu predizbornu kampanju.

Torcida Split i Torcida Mokošica će na svaki pokušaj uvlačenja politike u naše redove i iskorištavanje imena naše navijačke skupine u političkoj kampanji znati pravovremeno i ispravno reagirati. Upozoravamo sve naše pripadnike da nikakvog prosvjeda ispred grafita neće biti. Ne treba nam podrška nikakvih političkih stranaka niti politički obojanih udruga, a smiješni su pokušaji nekih političara u pozivanju na građanski neposluh. Grafiti posvećeni Torcidi, Hajduku i našim neokaljanjim braniteljima služe za odavanje počasti našim simbolima, nikako za sitne interese lokalnih političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TORCIDA SPLIT I TORCIDA MOKOŠICA", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike