Filmske projekcije privukle brojne posjetitelje / Započeo sedmi po redu VAFI: Bilo je zabavno gledati zanimljive animirane filmove

Image
Foto: VAFI

Sedmi Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin počeo je danas, 19. travnja, projekcijom filmova iz sekcije SENIOR i to redom MINI, MIDI i MAXI.

20.4.2016.
9:47
VAFI
VOYO logo

Program se nastavlja radionicom pikselacije, odnosno stop animacije koju će tijekom prva tri dana festivala održati Mizmor Watzman, izraelska animatorica koja od jučer boravi u Varaždinu, 'najljepšem gradu na svijetu, besprijekorne čistoće', kako kaže. 
Za ovu radionicu koja se održava od 15 do 18 sati u uredu organizatora, Filmsko-kreativnog studija VANIMA, pristiglo je desetak prijava djece u dobi od 10 do 14 godina.

Filmske projekcije su privukle brojne posjetitelje – one organizirane u grupama, ali i pojedince. Kako bi učili o medijskoj, odnosno vizualnoj kulturi i filmu kao umjetnosti, a usput se dobro zabavili, varaždinsko kino Galerija posjetili su danas učenici Šeste i Prve osnovne škole Varaždin i Centra 'Tomislav Špoljar'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo