'Zamisli da ti netko pred očima ubije sina'

Predsjednički kandidat Damir Kajin već neko vrijeme prima prijeteća pisma, no prijetnje je odlučio prijaviti u trenutku kada je osoba iz Labina počela nazivati i njegovu suprugu.

1.12.2009.
23:10
VOYO logo

"Zamisli priču kako ti netko dolazi doma za 15 godina kada tvoj sin već završava fakultet i kada se sprema na vlastitu ženidbu i onda netko ubije tebi tvog sina ispred tvojih očiju, na tvom kućnom pragu?

Onda ti u lice kaže: 'To ti je za Demetliku i ukradenu kuću u Rapcu, to je zato što si karakterna pizda od čovjeka pa si se borio protiv koncerta Thompsona u Istri...'", dio je to jednog od pisama što ih predsjednički kandidat Damir Kajin dobiva od Adriana Kiršića iz Labina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisma i razglednice prijetećeg sadržaja Kajin je primao unazad godinu dana, no odlučio je reagirati tek kada su prijetnje stigle i do njegove supruge Alice, koju su nazivali telefonom.

Prijavio ih je Upravi za posebne poslove sigurnosti pri MUP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo tražim da se moja obitelj ostavi na miru", izjavio je Kajin za Večernji list dodajući da posjeduju cijelu kolekciju pisama u kojima Kiršić opisuje svoju ljutnju i na gradonačelnika Labina Tulija Demetliku.

"On 10-ak godina prijeti. Sada se usredotočio na Kajina zbog kuće koju je Labin dodijelio svom vozaču koji ima četveročlanu obitelj. Grad je pristao kuću vozaču i prodati za približno 46.000 eura. Kiršić prijeti jer da je kuća prodana za malo novca, da je grad time oštećen, a vlast korumpirana", ispričao je Demetlika, koji je i sam prije nekoliko godina policiji prijavio Kiršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaju kuće u Rapcu ispitivalo je i Državno odvjetništvo, a dvije su odluke donesene u korist grada.

Prethodni članci:

arti-200911300669006 arti-200911270124006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo