ulaz psima nije preporučen /

Zagrepčanka podijelila gorko iskustvo: 'U pošti su me zamolili da izađem jer imam pse. Svašta su mi izgovorili'

Image
Foto: Pixabay

Korana kaže kako nikad u poštu nije ušla ako je unutra netko sa psom, nego pričeka da ta osoba izađe

12.2.2022.
11:00
Pixabay
VOYO logo

" Već godinama sa psima normalno ulazim u poslovnice Pošte. Nitko mi nikad nije prigovorio zbog toga - dapače, u nekim sam situacijama bila sigurna da službenici, zbog visine šaltera, uopće ne vide pse. Uvijek su bili mirni, uz mene, nikad ni glasa nisu pustili. Zbog toga me neugodno iznenadilo kada sam u jednom poštanskom uredu, u malom dalmatinskom mjestu, zamoljena da izađem jer imam pse. Ispunila sam podatke za slanje paketa sjedeći na zidiću na rivi, jer pse zaista nisam imala gdje zavezati. Iskustvo je bilo krajnje neugodno, a službenica mi je koješta izgovorila, među ostalim i da je ne dovođenje pasa u poštu stvar 'opće kulture'", ispričala je Zagrepčanka Korana za Jutarnji list.

Ne zna, kaže, smije li ona zapravo u poštu sa psima ili ne. Jesu li u Zagrebu službenici tolerantniji ili u Dalmaciji ne znaju pravila vlastite kompanije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslovnice Hrvatske pošte su slične bankama i nekim drugim institucijama. Sam ulaz psima nije strogo zabranjen, ali on također nije preporučen, jer bi na taj način moglo doći do situacija u kojima bi se u relativno malim prostorijama moglo naći više pasa istovremeno te može doći i do potencijalne netrpeljivosti među psima i to u trenutku dok korisnik, primjerice, obavlja neku uslugu i nema potpun nadzor nad svojim ljubimcem", kažu iz Pošte.

Korana kaže kako nikad u poštu nije ušla ako je unutra netko sa psom, nego pričeka da ta osoba izađe. Tako rade i drugi vlasnici pasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo