Nije bila otrovna / Zagrepčanina ugrizla zmija: Nakon napada pobjegla u dvorište dječjeg vrtića

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

"Da je nije dirao, ne bi ni došlo do nezgode jer ona bi otišla svojim putom"

11.6.2019.
14:08
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Hvalevrijedan, potez da skloni zmiju s ceste u travu, kako ju ne bi pregazili automobili u novozagrebačkom naselju Zapruđe, jučer oko 18 sati je pošao po zlu 33-godišnjaku K.R. kojeg je zmija ugrizla.

Nakon napada, mlada zmija se udaljila u obližnje dvorište dječjeg vrtića jer je uspio otjerati granom, a sreća u nesreći je da, kako se brzo otkrilo zmija nije bila otrovna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema panike. Zmija nije bila otrovna. Bila je sivkasta sa žutim trbuhom. Gmizala je po cesti, a moj brat ju je htio pomaknuti. Ona se išla braniti i ugrizla ga je za ruku.
Zmije ne napadaju bez razloga. Moj brat je učinio krivi potez pa je nastradao te ga je odvela Hitna" ispričala je za Jutarnji list sestra ugriženog mladića. Dodaje i kako je jedan susjed sve vidio te odmah zvao Dumovec kako bi ih upozorio da je zmija ušla u ograđeni dio vrtićkog dvorišta. 

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je nije dirao, ne bi ni došlo do nezgode jer ona bi otišla svojim putom. Kiša je dugo padala, trava nije svugdje pokošena, vrućine su jako velike i one sada izlaze van.
 A brat se prepao, nije mu bilo svejedno. Sreća da neko dijete nije nastradalo, a bilo ih je u blizini" zaključila je sestra mladića koji je na kraju imao neželjenu avanturu sa zmijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo