NESVAKIDAŠNJE /

Zagreb zjapi prazan: Na ulicama tek turisti, poneki Zagrepčanin i holivudske ekipe...

'Imate parkinga koliko hoćete, nema gužve, može se s romobilom voziti po gradu, uživati. Volim ljeto'

5.8.2019.
20:53
VOYO logo

Prazno je bilo u Zagrebu na prvi ponedjeljak u kolovozu. Tako nešto rijetko viđamo u metropoli, ali takva situacija najviše odgovara turistima i Zagrepčanima koji nisu otišli na ljetovanje.

Kako je točno izgledao ovaj neuobičajeni početak tjedna, zna naša LadaMarinović. Na praznik, najveći gradski trg je - prazan. Tek poneki prolaznik i turisti. Čak ni ovaj neradni ponedjeljak nije bio dovoljan razlog Zagrepčanima da se spuste do Save.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljeto na Savi", projekt vrijedan 10 milijuna kuna i dalje nema svoju publiku. Tereni zjape prazni. Pozornice - također. Samo dva redara koji strpljivo čekaju posjetitelje. Zato na drugom kraju grada - akcija.  Zagrebačke ulice postale su ulice Münchena. Snima se osma sezona američko-britanske akcijske serije "Strike Back".

Ipak, postoji još nekoliko gradskih oaza u kojima ćete pronaći idealno mjesto za uživanje na ovaj polagani ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imate parkinga koliko hoćete, nema gužve, može se s romobilom voziti po gradu, uživati. Volim ljeto! Jako je puno turista i svi Zagrepčani sigurno uživaju što je grad prazniji", rekao nam je Omar iz Zagreba.

Dobro je to Zagrepčanima, još bolje nekim turistima.

"Ovdje je puno ugodnije. Bili smo u Dubrovniku i bilo je previše ljudi. Nije uopće lijepo ni ugodno. Ovdje uživamo u miru, puno je manje ljudi", govori Maria iz Španjolske, baš kao i Filip iz Zagreba:

"Lijepo je doživjeti Zagreb bez Zagrepčana i toliko turista, a ovi turisti koji su tu, isto mogu lijepo uživati u ovom sunčanom danu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregršt lokacija za uživanje u sporom ponedjeljku - Zagreb kakav ne viđamo često.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo