POPUŠILI SA STILOM / Zagorski Walter White: kako je bivši policajac u štaglju uzgajao marihuanu i snabdijevao Zagreb

Bivši policajac i njegov sin iz Zagorja iz svog štaglja su godinu dana opskrbljivali marihuanu i okolicu. Obiteljski biznis tako im je dobro išao da je ponekad cijelo selo ostajalo bez struje koju su oni trošili

1.6.2017.
22:19
VOYO logo

Malo imanje mjesecima je krilo mračnu tajnu. Bivši policajac je u hali, za koji su susjedi mislili da je automehaničarska radionica, uzgajao marihuanu. Prodavala se po Zagorju i Zagrebu.

U hali od 150 četvornih metara policija je pronašla opremu za proizvodnju u kontroliranim uvjetima vriejdnosti više od 500 tisuća kuna, 4,5 kilograma marihuane, i isto toliko kilograma sušenog duhana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su svjedočili filmskim scenama. U selo je stiglo 30-ak policajaca. Gorupce je nadlijetao i helikopter. U narkobiznis otac je uveo i dvadesetogodišnjeg sina. On je bio zadužen za prodaju, navodno čak i po školama. 

"Krediti su ga pojeli, imao je kredit u Švicarcima, kuću su mu zeli, po meni je bio primoran. Ne opravdavam to što je dečeca uvukao. Iznenadilo me to sve, ipak je on bivši policijac", tvrdi sugovornik Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveni laboratorij bio je pravi raj za uzgoj marihuane, dobro oprskbljen strujom, koja je navodno ilegalno spojena - pa su neki susjedi povremeno imali električne kvarove. Nisu mnogli ni zamisliti što im se događa u susjedstvu. Uz bivšeg policajca i sina, uhićena su i dvojica njihovih zagrebačkih pomagača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo